Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Zsidónak mondhatom magamat?

Zsidónak mondhatom magamat?

Figyelt kérdés

Apukám keresztapja s nagybátyja az volt.

Akkor én is az vagyok?

Igaz, ők zsidó vallásúak is voltak, mi meg már temploma se járunk... Én meg "elvileg" református vagyok s meg is vagyok keresztelve.

2013. máj. 18. 06:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem, nem tuti. Amerikában pl majd mindenki metélt. Tehát abból, hogy valaki az-e, még nem következik egyáltalán, hogy zsidó, vagy nem.
2013. máj. 21. 12:50
 12/17 anonim ***** válasza:

az USA-ban ez igaz, de Európában és főleg nálunk nem! sőt, nálunk eléggé tabutéma is. volt metélt edzőtársunk, és az meg csak emiatt nem mert soha se tusolni se átöltözni, mert szerinte mindenki kiröhögte vagy minimum furcsán nézett.

De igaz ami igaz, külföldön teljesen szokványos dolog sok országban, és a kutyát se érdekli.

Nálunk meg nézz csak körül, sokan nagyon keményen küzdenek ellene, sőt, kifejezetten testi csonkolásnak tartják (bár ez azért túlzás ...).

2013. máj. 22. 10:51
 13/17 anonim ***** válasza:
34%
Az, hogy ki hogy éli meg, egyéni, és pont az ő baja. Aki ezt csonkításnak éli meg, az idióta.. Menjen kezeltetni magát szvsz.
2013. máj. 22. 11:59
 14/17 anonim ***** válasza:

jja, ebben egyetértünk!

de hát idiótából meg van elég ...

2013. máj. 22. 14:21
 15/17 A kérdező kommentje:

Érdekes, ha anya nem zsidó akkor én se ... érdekes.

Nagyon szeretem ezt a weboldalt, örülök minden kedves válasznak. :)

2013. máj. 23. 18:10
 16/17 anonim ***** válasza:

és hogy döntöttél?

metéltetsz?

2013. máj. 24. 21:39
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem, fölösleges...
2013. máj. 25. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!