Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan mondanátok el anyósotok...

Hogyan mondanátok el anyósotoknak ezt? Van abban valami rossz, ha a sógorával jön össze valaki, elítélendő?

Figyelt kérdés

Röviden: A férjem három éve halt meg, fél éve alakulgat közöttünk valami az öccsével. Addig semmiféle vonzalom nem volt közöttünk, barátok voltunk. Félek/félünk ezzel előállni. A szülőkkel jó a kapcsolat, szüleim helyett a szüleim. Anyósom már kérdezgeti, hogy nem e akarok mesélni neki, mert látja rajtam, hogy van valakim. Tudom, hogy örülnek neki, hogy túlléptem, csak az nem biztos hogy így is fognak. Én is furának érzem egy kicsit, ha kívülről szemlélem, de átélni természetes. Illetve hiába próbáltuk az elején nem ment nemet mondani. Nem akartunk belemenni már csak a gyerekek miatt sem mert nagyon ragaszkodnak hozzá, nem akartunk kockáztatni semmit, de ez van

Nem tudom, hogyan mondjuk el, de éppen ideje lenne. Ő akarja elmondani. Nem tudom, hogy legyek e ott, vagy sem.

2012. dec. 30. 22:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem is mondjátok el, ne félj nincs mitől! Úgy érzem jó viszonyod van anyósoddal!

Sok sikert és kérlek írd meg nekünk a fejleményeket!

2012. dec. 30. 23:21
 12/19 A kérdező kommentje:
Eddig azért nem beszéltünk róla, mert nem tudtuk mi lesz belőle. Még nem sok ideje az, hogy nem csak érzelmi síkról van szó, míg magunk sem tudtuk hogy belevágunk e vagy sem, illetve voltak kételyeink arról hogy mi is ez, miért van, nem csak a sok együtt töltött időnek tudható be, és úgymond nem pótlék egyikünknél sem, addig nem akartuk hogy bárki tudjon róla. Még most is csak pár embernek mondtuk el.
2012. dec. 30. 23:30
 13/19 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem ez tök jó :)! Nem hinném én se, hogy probléma lenne belőle,anyós részéről. Gyerekeknek is jó lenne szerintem is :)
2012. dec. 31. 00:11
 14/19 anonim ***** válasza:
44%

Bocs, de nekem TABU lenne a sógornőm!

Mindig az a kép lebegne a szemem előtt, hogy előttem a testvéremmel hált...

2012. dec. 31. 03:17
 15/19 anonim ***** válasza:
67%

14/14. Az nem zavarna, ha más férfival hált volna előtte?

Nincs ebben semmi rossz.

2012. dec. 31. 07:30
 16/19 anonim ***** válasza:
47%

mindenki le lett pontozva, de nem tudom ki tette, mert senki nem vállalta be h az ellenkezőjét mondja, mint a többség...

szerintem ebben semmi szégyen nincs, legyen önbizalmad, ha látják rajtad h nem érdekel mások véleménye akkor nem találnak rajtad fogást majd a kritizáló emberek és hamar elül a "botrány" minden csoda 3 napig tart...először lehet h az ismerősök majd beszélnek róla de elhal a téma és lehettek boldogok

Őszintén képes lennél feladnia a boldogságod mások véleménye miatt? nemár..

2012. dec. 31. 12:25
 17/19 anonim ***** válasza:
67%
Én csak akkor vállalnék fel egy ilyet, ha tényleg komoly, stabil érzelmekről van szó mindkét fél részéről. Vagyis ha bebizonyosodott, hogy nem múló gerjedelemről van szó, esetleg nem a férjedet látod benne.
2012. dec. 31. 14:24
 18/19 A kérdező kommentje:

Jól fogadták, bár sikerült őket meglepni :) Nem mondom hogy örültek, azt sem hogy nem, szerintem még nem jutott el teljesen hozzájuk, de nem hiszem hogy gond lesz belőle később.

Köszönöm a válaszokat még egyszer.

2013. jan. 5. 22:29
 19/19 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok azóta, kérdező? :)
2013. ápr. 27. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!