Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Rokon keresztelője miatt...

Rokon keresztelője miatt jogos, hogy nem mondom le a nyaralást?

Figyelt kérdés

Óriási balhé volt.

A nyaralásunkat mindig február elején foglaljuk le. Most is szerencsére folyamatos odafigyeléssel sikerült jó áron sikerült kifogni a repülőjegyet, szállást.

Anyósoméknál voltunk hétvégén ahol kiderült, hogy a másik unokájának, ő a férjem húgának a gyereke, pont akkora szervezik a keresztelőjét mikor megyünk nyaralni.

Na jött aztán a hiszti és a vergődés, hogy így mi lesz. Direkt ez a dátum a jó, a többi meghívott rokonnak is, blabla.

Mondta a férjem az anyjának, hogy nem tudunk mit csinálni, már le van foglalva/fizetve/felé fizetve. Napokig néztük a repülőt is, hogy ki fogjuk a jó árat azért a büdzsénk is véges.

Mikor hazajöttünk anyósom még írt egy üzenetet, hogy mélységesen csalódott bennem, hogy egy kicsit se vagyok rugalmas.

Én meg válaszoltam neki, hogy ha kifizeti a költségeket amiatt, mert dátumot módosítunk akkor nagyon szívesen.

Erre persze már nem válaszolt.

tegnap 14:20
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
93%
Egy keresztelő miatt tuti nem mondanám le.
tegnap 16:12
 22/32 anonim ***** válasza:
2%

15, jó, hogy nem vagy rokon.

Nálunk is normális, hogy nagyon esemény előtt megbeszéljük a dolgot. Márpedig egy testvér kisgyerekének a keresztelője olyan, amire lehet számítani, ergo kérdezni. Nem egy 10 éve nem látott második unokatestvér 23. szülinapja.

tegnap 16:19
 23/32 anonim ***** válasza:
92%

22-es, aki esküvőt vagy keresztelőt szervez, annak kéne szólnia.

Látod, itt szóltak is a TÁVOLI rokonoknak. Csak éppen a keresztelendő kisgyerek anyja nem szólt a saját testvérének. Mert annyira megszokta, hogy ők a csicskák, akik mindig utólag is alkalmazkodnak. Aztán most mégse úgy alakult.

tegnap 16:23
 24/32 anonim ***** válasza:
90%

Én pl nem vagyok keresztény, fogalmam sincs mikor szokás keresztelőt tartani, szóval nem számítanék rá. Szóljanak időben, ha annyira extra fontos és a jelenlétem nélkül nem lehet lebonyolítani.

tegnap 16:24
 25/32 anonim ***** válasza:
94%

Amúgy ők hívtak titeket is?

Mert a sztoriból az jött le, hogy anyós szólt, hogy lesz keresztelő, aztán ő mérgelődött a dátum miatt.

tegnap 16:50
 26/32 anonim ***** válasza:
4%

24, de ők egy testvérpár, ergo tudja, hogy lesz keresztelő.

23, mert fáj felhívni a tesódat, hogy figyu, lefoglalnánk a nyaralást, van már időpont, mert akkor úgy tervezünk...

tegnap 16:56
 27/32 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező, küldd már el a pixába ezt a szivolát, ne legyél ennyire tátott szájú... Remélem, a férjed lebaxta az anyját emiatt, mert ha nem konfrontálódik, akkor kuka, ahogy van...
tegnap 17:58
 28/32 anonim ***** válasza:
96%
Már honnan kéne tudni, hogy ki és mikor akar keresztelőt tartani? Nálunk valaki már két hónapos korban le tudta, valaki meg két évesen, más meg nem is tart… Nem jogos elverni, hogy ezért borító valaki a befizetett nyaralását.
tegnap 18:11
 29/32 anonim ***** válasza:
93%

Ha én lennék a kereszt anya,nem haragudnèk meg,mert miért kellene?

Anyós meg szopjon szöget 🤣

Ne vedd magadra

tegnap 21:01
 30/32 anonim ***** válasza:
96%

Mikor mi szerveztünk keresztelőt a gyerekeinknek, mindenkit, akit akartuk, hogy ott legyen megkérdeztünk előtte, jó e neki az időpont. Ezekszerint nekik annyira nem számított, hogy ott legyetek, csak anyós nem akar "égni" a rokonok előtt, hanem előadná, hkgy jaj milyen jó együtt a család.

Mondjuk azt sem értem , egy keresztelőre minek távoli rokonság, ez nem esküvő, de ez már más kérdés...

tegnap 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!