Hogyan mondjam meg a férjemnek, hogy aggódok érte?
9-es, ezt hogy gondoltad? :D
"Nincs, megszűnt. Ja, amúgy van, eszembe jutott kettő is, de azért ennek ellenére is elküldöm a hazugságomat."
En most vagyok 40. Ha vegre nyugger leszek a franc fog felkelni koran mint a sok banyatankos es tolakodni a buszon reggel 6kor. Vegre lenne idom mindenre. Nem kell az idohoz alkalmazkodni meg rohanni. En is tuti igy elnem meg ahogy leirtad es teljesen rendben elveznem a helyzetet. Utalnam ha jonne az asszony,hogy mi van velem ez igy nincs rendben. Nincs rendben csak mert neki nem tetszik,nekem tok jo igy.
A figyelmetlensegre annyit,hogy lehet,hogy tok nem is erdekli,hogy mit mondtal. Teljesen mashol vannak a gondolatai. En is sokszor vagyok igy mikor az asszony magyaraz valami irdatlan nagy baromsagot.
Csak lassú, mert ilyen típus? Vagy van valami baja?
Nekem is kezdődő demencia vagy más időskori probléma jutott eszembe.
Ha ez, akkor orvos, tanácsadás. Jó lenne időben elkezdeni foglalkozni vele.
Ha csak simán lassú, de semmi baja, akkor kicsit dobjátok fel a hétköznapokat. Be lehet fásulni, ha mindig otthon ül valaki. Nem tudom, hol éltek. Nálunk (megyeszékhely) nagyon sok program van nyugdíjasoknak, de tényleg minden, mozgás, előadások, kirándulások, képzőművészet, horgászás, ének, stb. Tényleg annyi, hogy fel sem tudom sorolni. Nagyon jót tesz, ha van rendszeres elfoglaltság.
"Mindent nagyon lassan." - Miért kapkodna? Hova rohanjon, ha semmi kellemes, izgalmas nem várja, és igazából nem is érdekli semmi?
Fel kell dobni a hangulatot, a napokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!