Vendégségben könnyen elmentek a "nagydolgotokra" vagy van hozzám hasonlóan olyan, akinek ez nehézséget okoz?
Lehet csak én vagyok ilyen gátlásos, nem tudom, de azért zavaró tud lenni sajnos.
25/n
Mi az, hogy! Még gyűjtöm is az ürítendő anyagot. Ennek két oka van:
1. Nehogy azt higgyék a rokonságból, h vkire irigy vok.
2. Nincs is annál jobb, mint a cégnél órabérben gittelni. Revansot veszek a kapitalizmuson.
Nem értem, hogy hogy nem lehet elmenni. Vagy "visszatartani". Jön az inger, megyek.
2 perc kb törléssel együtt, lehúzom, szag sincsen.
Nem csinálok ügyet belőle, de helyzet és alkalomfüggő, hogy elmegyek-e.
Eleve nem mindegy, hogy rövid program van, vagy egész/több napos. Az sem mindegy, mennyire van privát helyen a WC, mosdó.
Illetve nem mindegy a béltartalmam várható állapota sem, mert van az amit fél papírral megtörlök meg van az a fajta ami után fél tekercs 3 rétegű sem elég félbehajtva és izomlázam lesz mire végzek.
Régen tiniként sosem tudtam vendégségben, de akkor gyakran volt székrekedésem és alapból 2-3 naponta mentem.
Mióta kávézom, nincs gondom, reggel megiszom, sürgősen mennem is kell és nem kemény, mint a beton, de nem is túl lágy, pont jó.
Vendégségben is, ha ottalvós a téma, kávé után kell.
Szerintem így egészségesebb, én azóta fittebbnek érzem magam, mióta minden reggel sikerül.
Szerintem bunkóság másnál sz@rni. Meg munkahelyen is. Te örülnél ha más kakájának a szagától bűzlene a mosdód?
Nyilván van az a helyzet amikor muszáj és nincs választási lehetőséged de mondjuk én 20 év alatt ha ketszer kerültem ilyen szituba akkor sokat mondtam.
Reggel elmegyek aztán nem kell máshol. Rá lehet erre szokni. Ez nem gátlássosság hanem illendőség kerdése. Ahogy szellenteni sem illik jo hamgosan jobbra balra társaságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!