Hányszor van nagydolgotok egy nap/egy héten?
Figyelt kérdés
Én minden nap megyek és ahhoz képest, hogy mennyit eszek, baromi nagy mennyiség. Kb több jön ki, mint amennyit beviszek és vékony is vagyok. Ez normális?2018. szept. 1. 11:50
2/15 anonim válasza:
Napi 2x minimum, de inkabb 3x.
3/15 A kérdező kommentje:
Azta..akkor ez normális, megnyugodtam😀
2018. szept. 1. 12:16
4/15 A kérdező kommentje:
És ehhez amúgy vékonyak is vagytok vagy ez nem függ össze?
2018. szept. 1. 12:16
5/15 anonim válasza:
én heti 6 felett. nagyon változó a napi.
6/15 anonim válasza:
En nem vagyok vekony, es amugy napi 3x eszem, normal mennyisegu rost bevitellel. Atlagos alkatom van.
7/15 anonim válasza:
Nagyon változó, attól függ, mit, mennyit eszem, mennyire stresszelek, napi 2 és két naponta egyszer között mozog. Általában naponta -kétnaponta amúgy.
8/15 anonim válasza:
Én napi 3 kávét iszok, mindegyik után 10 perccel megyek is. Néha napi 4-szer van.
9/15 anonim válasza:
Napi 1 és én is nagyon vékony vagyok.
10/15 anonim válasza:
Általában heti 2x, elvétve van olyan pár napig, hogy minden nap, de nem az a jellemző sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!