Hanyszor pisiltek 1 nap? Nemet es kor is irjatok!
Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 19:45
3/13 anonim válasza:
4-5x de akkor sokat mint ló :) napi 4litert min megiszok
19/f
4/13 Olga néni válasza:
Naponta elvileg 1,5-2 liter folyadékot be kell vinni a szervezetbe. Nyáron többet. Ami bement, az ki is fog jönni. Kiizzadja, vagy kipisilja az ember. Minél többet iszol, annál többet pisilsz, és ez sok szempontból jó. Pl jó eséllyel nem lesz veseköved.
5/13 Olga néni válasza:
A nőknek egyébként kisebb a hólyagja, ezért sűrűbben mennek, mint a fiúk. Ez van.
6/13 anonim válasza:
Én nagyon sokszor pisilek. Nagyon gyors a veseműködésem. Nem is tudom megmondani. És nő vagyok. Valószínűleg igaza lesz Olga néninek.
7/13 anonim válasza:
kb. 3x pedig iszok vagy 2litert 12/L
9/13 anonim válasza:
am a folyadékbevitelt ugy átlagolják h nyáron 1L-t kell inni 20kilónként
10/13 anonim válasza:
Nekem csak egy vesém van, mert donor vagyok. Napi 3 liter vizet iszok, így 10-15 alkalommal kimegyek 24 óra alatt.
38N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!