Vendégségben könnyen elmentek a "nagydolgotokra" vagy van hozzám hasonlóan olyan, akinek ez nehézséget okoz?
Lehet csak én vagyok ilyen gátlásos, nem tudom, de azért zavaró tud lenni sajnos.
25/n
Amíg bírom, addig tartom, csak akkor megyek nagydologra vendégségben, ha már nem opció az, hogy hazavigyem vagy hogy egyben hazaérjek. Általában otthon elintézem előtte, hogy ne ott jöjjön rám, 99,999%-ban nem is kell másnál tojnom. De ha mégis, hát... a szükség nagy úr... Ha menni kell, hát menni kell, nincs más opció. Egyébként nem szeretek másnál befüstölni, meg ha esetleg nem szimpi a budi, akkor ráülni is nagyon rossz érzés tud lenni, de ha muszáj akkor muszáj, olyankor nem mérlegel az ember. Inkább ellenőrzött körülmények között jöjjön a kábel (még ha nem is a legoptimálisabbak a feltételek egy ilyen kényes művelet végrehajtásához), mint útközben, szabadon, kontrollálatlanul (és visszafoghatatlanul).
F.
Ja, meg még nem is beszéltem a hangokról, amikor próbálok különösen diszkrét lenni vendégségben, aztán minden igyekezet ellenére valahogy mégis egyszerre röppen fel egy egész csapatnyi békegalamb, vagy mintha egy háborúban egyszerre dörrenne el az összes ágyú, én meg ülök ott kínomban vérvörös arccal abban bízva, hogy remélem ezt senki nem hallotta... - de közben tudom, hogy igen.
99,99% ban haza hordom. Nem szeretek más wcjére ráülni, cégesre meg pláne nem.
37F
4+
Én nem a rotyogtatás miatt aggódok, hanem azon mit kapok el. Még kamaszként össze szedtem így valami nyavaját, pedig alapvetően hasonló tisztaág volt ott is, mint náluk. Csak míg ők simán rácsüccsentek a céges wckre is, addig a mi családunkban ez nem volt jellemző. Így pedig könnyű haza hurcolni a bacikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!