Hogy állnátok hozzá, ha a nagydolgotokat guggolós WC-ben kellene elvégezni, ahol se fülke se válaszfal sincsen?
Figyelt kérdés
WC, guggolós2021. febr. 25. 13:59
1/10 anonim válasza:
Nekem orvos lenne a vége mert ha meg is próbálnám, nem jönne semmi
2/10 anonim válasza:
Nem állnánk, hanem guggolnánk 🤷♂️
4/10 anonim válasza:
Aminek ki kell jönni annak ki kell jönni. Persze igyekeznék olyankor menni amikor nincs ott
senki.
5/10 anonim válasza:
Mivel elég sokat járunk nomád kempingezni, nem igazán érne újdonságként a feelingje :D
6/10 anonim válasza:
Ha vannak karók, amikkel a művelet közben a farkasokat távol lehet tartani magadtól, akkor semmi gond, nem paráznék.
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
Semmi, ha ez lenne el terjedve, akkor ugyan úgy végezném a dolgom.
9/10 Metionin válasza:
Akkor ezt szoktuk volna meg.
10/10 anonim válasza:
Nem örülnék, mert kényelmetlen, ráadásul a félig letolt gatyát is fogni kell, nehogy lecsússzon a földre, és vigyázni kell arra, hogy nehogy belemenjen valami, ami kijön, vagy nehogy a nadrágszíj belelógjon valamibe. Szóval nagyon nem egyszerű. Meg lehet szokni, de nem nagyon szeretném!
Állva már kellett, eü ok miatt, vagy bokorba, de akkor szabad téren a (a . kertünkben, amikor még nem volt budi - utána elásás) nadrágot megfelelően le tudtam tolni.
A pottyantós egész más, azt sokszor használtam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!