Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Külföldön tanulok, és édesanyá...

Külföldön tanulok, és édesanyám elszeretne jönni megnézni az itteni karácsonyi vásárt, ezért itt maradna a koliban egy éjszakára, majd másnap hazamenne. Szerintetek mennyire kellemetlen,hogy a szülő benn alszik a koliban?

Figyelt kérdés

Máshoz is mentek már látogatóba családtagok?

A szobatársamnak már egy hónappal előbb szóltam, hogy 1 éjszakáról lenne szó, nagyon nem tetszett neki, pedig ő is felhozta már korábban a barátját.

dec. 5. 20:30
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
86%

#8 Nálunk kollégiumban hallgatói férőhelyre fogadhatsz vendéget éjszakára, ha a szobatársak aláírják a beleegyező nyilatkozatot. Min. 2 héttel előre jelezni kell. Plusz ágyat nem kap, 3 ezer forint. Vagy ledealeled a szobatársaddal, ha az épp nincs bent azon az este, hogy lécci-lécci a vendéged had használja az ágyát, vagy alszik azzal együtt, aki hívta.

Egyébként nem tudom miért kell ezen vernyogni, hogy jujj, a szobatárs anyja ne aludjon ott. A kérdező szobatársának a pasija már ott aludt. Nem tudom ki hogy van vele, de engem nőként kevésbé zavarna egy idegen anyámkorú nő, mint egy velemegyidős idegen férfi.

dec. 5. 22:23
 12/33 anonim ***** válasza:
28%
12 mindkettő zavaró, szóval oldják meg máshogy.
dec. 5. 22:36
 13/33 anonim ***** válasza:
89%

#13 Fair enugh, én ezzel amúgy egyetértek, jobban kedvelem, ha nincs vendég..

De én, mint immáron 8. éve kolis ember, azt mondom, hogy 1-1 alkalommal ezt le lehet nyelni, ha nincs belőle rendszer, meg nem durván zavaró a vendég viselkedése. Pl ha valaki dugna mellettem, az 1-1 alkalommal se hozza a pasiját, ha az anyja meg rámparancsol, hogy kilenckor aludjak, akkor azt se, de ha normálisak, akkor ritkán oké. Nem halok bele, ha egy estét ottvan egy anyuka, vagy hogy a koncert után hajnalban csendesen visszajön a pasijával úgy, hogy észre se veszem őket.(Utóbbi volt ilyen, tudtam róla előre)

Meg azt is gondolom, hogy ha a szobatársam nem problémázott, hogy felhozom a vendégemet, aki amúgy alapértelmezetten feszélyezőbb tényező, szimplán azért mert számára az egy idegen férfi, akkor az a korrekt, ha én sem problémázom az ő vendégén, aki egy idegen nő.

dec. 5. 23:13
 14/33 anonim ***** válasza:
28%
Vegyen ki egy szobát valahol.
dec. 5. 23:16
 15/33 anonim ***** válasza:
82%

Egy éjszakát nehogy már ne lehessen kibírni.

Ha ezen behisztizne a szobatársam én tuti kikötném, hogy akkor a csávója sem alhat itt.

dec. 5. 23:30
 16/33 anonim ***** válasza:
77%
Mivel ez amúgy sem egy hétköznapi eset,nyugodtan nézz utána,hogy van-e egyáltalán lehetősége ott aludni anyukádnak. A szobatársaddal pedig ne foglalkozz! Anyád sokat fog utazni,hisz külföldön tanulsz,már eleve az is sokba kerül. Emellett fáradt is lesz,és legalább kicsit veled is lehet. Én biztos megbánnám,ha a nyafogó szobatársam miatt nem engedném magamhoz anyámat egyetlen egy napra.
dec. 6. 00:04
 17/33 anonim ***** válasza:
78%
Hát szerintem anyukád jobb mint a szobatárs kanja mert azok még szexelnek is ha ott vagy.
dec. 6. 01:25
 18/33 anonim ***** válasza:
87%
Első körben abból indulj ki, hogy mik a szabályok a koleszban...!
dec. 6. 02:00
 19/33 anonim ***** válasza:
79%

Egyáltalán nem ciki, a szobatárs szájhúzkodása a gáz.

Ha a kolesz szabályzata engedi a vendéget, akkor neked is ugyanannyi jogod van rá, mint neki.

dec. 6. 06:40
 20/33 anonim ***** válasza:
68%
Furi, de azért egy éjszakát ki lehet bírni. Részemről inkább az a kérdés, hogy hol fog aludni? Ha ott van a szobatárs is, nincs szabad ágy és egy egyszemélyes ágyon csak ne aludjatok már az anyukáddal... Egy pár esetében azért ez picit más téma. Bár nekem tök mindegy, de évekig voltam kolis, mindenkinél aludt kb. pasi az évek alatt olykor-olykor, de az anyja senkinek. Keressetek inkább egy olcsó airbnb-t, mindenkinek kényelmesebb.
dec. 6. 09:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!