Külföldön tanulok, és édesanyám elszeretne jönni megnézni az itteni karácsonyi vásárt, ezért itt maradna a koliban egy éjszakára, majd másnap hazamenne. Szerintetek mennyire kellemetlen,hogy a szülő benn alszik a koliban?
Máshoz is mentek már látogatóba családtagok?
A szobatársamnak már egy hónappal előbb szóltam, hogy 1 éjszakáról lenne szó, nagyon nem tetszett neki, pedig ő is felhozta már korábban a barátját.
#8 Nálunk kollégiumban hallgatói férőhelyre fogadhatsz vendéget éjszakára, ha a szobatársak aláírják a beleegyező nyilatkozatot. Min. 2 héttel előre jelezni kell. Plusz ágyat nem kap, 3 ezer forint. Vagy ledealeled a szobatársaddal, ha az épp nincs bent azon az este, hogy lécci-lécci a vendéged had használja az ágyát, vagy alszik azzal együtt, aki hívta.
Egyébként nem tudom miért kell ezen vernyogni, hogy jujj, a szobatárs anyja ne aludjon ott. A kérdező szobatársának a pasija már ott aludt. Nem tudom ki hogy van vele, de engem nőként kevésbé zavarna egy idegen anyámkorú nő, mint egy velemegyidős idegen férfi.
#13 Fair enugh, én ezzel amúgy egyetértek, jobban kedvelem, ha nincs vendég..
De én, mint immáron 8. éve kolis ember, azt mondom, hogy 1-1 alkalommal ezt le lehet nyelni, ha nincs belőle rendszer, meg nem durván zavaró a vendég viselkedése. Pl ha valaki dugna mellettem, az 1-1 alkalommal se hozza a pasiját, ha az anyja meg rámparancsol, hogy kilenckor aludjak, akkor azt se, de ha normálisak, akkor ritkán oké. Nem halok bele, ha egy estét ottvan egy anyuka, vagy hogy a koncert után hajnalban csendesen visszajön a pasijával úgy, hogy észre se veszem őket.(Utóbbi volt ilyen, tudtam róla előre)
Meg azt is gondolom, hogy ha a szobatársam nem problémázott, hogy felhozom a vendégemet, aki amúgy alapértelmezetten feszélyezőbb tényező, szimplán azért mert számára az egy idegen férfi, akkor az a korrekt, ha én sem problémázom az ő vendégén, aki egy idegen nő.
Egy éjszakát nehogy már ne lehessen kibírni.
Ha ezen behisztizne a szobatársam én tuti kikötném, hogy akkor a csávója sem alhat itt.
Egyáltalán nem ciki, a szobatárs szájhúzkodása a gáz.
Ha a kolesz szabályzata engedi a vendéget, akkor neked is ugyanannyi jogod van rá, mint neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!