Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Külföldön tanulok, és édesanyá...

Külföldön tanulok, és édesanyám elszeretne jönni megnézni az itteni karácsonyi vásárt, ezért itt maradna a koliban egy éjszakára, majd másnap hazamenne. Szerintetek mennyire kellemetlen,hogy a szülő benn alszik a koliban?

Figyelt kérdés

Máshoz is mentek már látogatóba családtagok?

A szobatársamnak már egy hónappal előbb szóltam, hogy 1 éjszakáról lenne szó, nagyon nem tetszett neki, pedig ő is felhozta már korábban a barátját.

dec. 5. 20:30
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
57%
Ez nagyon kellemetlen, ezt nem így kéne megoldani sztem. Barátnál más, de ő az anyukád. Egy éjszakára legyen már képes kivenni egy szobát, ne téged hozzon ilyen kellemetlen helyzetbe más előtt. Megértem hogy nen tetszett a szobatársadnak.
dec. 5. 20:34
 2/33 anonim ***** válasza:
94%
Milyen kollégium? Vannak olyan helyek, ahol az esetleges szabad szobák kibérelhetők pár éjszakára (tanszünetben turistáknak, szorgalmi időszakban tanároknak, rokonoknak, stb., mindenhol más a szabályzat). Először én ennek kérdeznék utána, hogy ilyenre van-e lehetőség.
dec. 5. 20:35
 3/33 anonim ***** válasza:
89%
Ha a szobatársadnál is aludhatott valaki, akkor nálad is. Mindegy, hogy épp az anyád vagy sem.
dec. 5. 21:05
 4/33 anonim ***** válasza:
78%
Tényleg elég fura lenne úgy, hogy ott van a szobatársam is. Mindenképpen próbáljátok valami más megoldást keresni, de ha tényleg nem lenne, akkor mondjuk egyszer szerintem azért megérthetné a szobatársad, pláne, hogy ő is csinált már hasonlót.
dec. 5. 21:45
 5/33 anonim ***** válasza:
83%

Mi a rosseb bajotok van az anyátokkal? Nem nőttétek még ki ezt a "ciki az anyám"-korszakot?

Nekem igenis aludt az anyám a kollégiumi szobámban, úgy bújtattuk, hogy ne jöjjön rá a vezetőség, hogy ott maradt éjszakára. És senkinek nem volt baja azzal, hogy hol a barátom, hol az anyám van ott.

dec. 5. 21:48
 6/33 anonim ***** válasza:
28%
A kollégium nem szálloda! Illetve szálloda, ha van pénzért kiadó szobájuk. Idegeneket behozni nyilván tilos, pont a ti érdeketekben. Meglepő, hogy egy 45 körüli középkorú ember ezt magától nem érti.
dec. 5. 21:54
 7/33 anonim ***** válasza:
84%

Jaj, szóval emberek, fizetheti, hogy ott legyetek, de nehogymá odajöjjön.

Én elfogadnám anyukámat. Inkább mint a szobatársam barátja. Legalábbis én annak nem örülnék. Inkább az anyját választanám, hogy itt aludjon e, mint a barátját. Szerintem nem ciki. És ha ezzel megtakarít pár 10k Forintot? Lehet sokatoknak nem számít, de egy családnak, ahol a gyerek tanul, és támogatni kell igenis sokat számít.

dec. 5. 21:55
 8/33 anonim ***** válasza:
87%
Ha a szobatársad is odavitt valakit, akkor te is vihetsz. Teljesen mindegy, hogy barát, szülő, testvér. Neki lehet? Neked nem?
dec. 5. 22:12
 9/33 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem alapból mindegy, hogy kit viszel fel. Ha ő felvihet embert akkor te is.
dec. 5. 22:18
 10/33 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem meg alapból nem kéne senkinek idegent felvinni, ez nem szálloda! Egyik rokonomat ki is rúgták a koleszból ilyenek miatt.
dec. 5. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!