Másnak is szoktak veszekedni a szülei úgy hogy másnap nem is szólnak egymáshoz?
Figyelt kérdés
Mert hazajottem hetvegere egyetem utan es kb ezzel ment el a csaladi latogatas k***ra kellemetlenul ereztem magam…ápr. 14. 14:06
1/7 anonim válasza:
Igen, és ez engem nem érint. Veszekednek, kibékülnek
2/7 anonim válasza:
Majd te is fogsz veszekedni ha lesz párod. :D
3/7 anonim válasza:
2. Oké, megesik, hogy két ember összeveszik, de mi értelme van azt a haragot másnapra is megtartani?
4/7 anonim válasza:
Értelmes emberéknél nincsen napokon át tartó csenddel verés, hanem lehiggadnak és megbeszélik, mi a baj.
Anyáméknál is ez volt. Undorító mentalitás, 3-4 napon át kerülgetik egymást és mindenkinek kss a neve közben persze.
Szerencsére én nem vagyok ilyen idióta - meg a vőlegényem is normális, így ha baj van, legkésőbb néhány órán belül megbeszéljük.
5/7 anonim válasza:
#2, egyáltalán nem törvényszerű, hogy így lesz. Normális emberek ordibálás meg csenddel verés nélkül is meg tudják beszélni a problémáikat. Nem az a baj, hogy ha nézeteltérés van, hanem az, ha ezt undorító stílusban kommunikálják le a másik felé. Az meg csak a jéghegy csúcsa, hogy a saját viszályuk miatt mindenki, aki abban a házban él, sz.rul érzi magát, mert sértődötten, morogva kerülgetik egymást napokig.
7/7 Metionin válasza:
Nem sajnos, örültem volna ha legalább 1-2 napig csend lett volna. De az enyémek minden nap ordítoznak, még éjszaka is. Alig vártam, hogy elhúzzak, neked sem kell őket látogatni ha ilyenek. Hadd dedózzanak otthon maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!