Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért ilyen semmirekellők?

Miért ilyen semmirekellők?

Figyelt kérdés

Félig cigány származású vagyok, tisztességes,tanult dolgozó ember.

Senki nem mondaná meg igazából hogy van bennem cigány vér, szerintem a jelenlegi munkahelyemen se tudják hogy félig cigány vagyok.

A szüleim tisztességes dolgozó emberek.

Viszont az összes cigány rokonom vagyis kb a 95%-a ingyenélő.

Van hogy minden nap hozzánk járnak kéregetni, dolgozni egyik se dolgozik, egy házba laknak 20-an.

Csak családiből élnek, ekkor 1-2 napig italoznak,buliznak aztán utána újra napról napra élnek.

Sokszor már ha kocsival megyek boltba körül kell néznem hogy nincsenek-e a bolt területén,mert akkor automatikusan jönnek oda pénz kunyerálni (10 alkalomból 10x megteszik).

Egyikük se akar dolgozni állandóan csak panaszkodnak, a gyerek meg jön minden éven mintha az égből pottyana, azok is koszosak rendezetlenek szegények,őket sajnálom csak.

Sokszor már a baráti társaságomtól is koldultak (vissza mondták).

Ha össze találkozok velük leégetnek mindenhol, kiabálnak,ordítanak,büdösek is.

Volt hogy valamelyik elment 1 hétre dolgozni elkezdett nekem az utcán panaszkodni, majd mondtam neki hogy ilyen a munka erre besértődött hogy neked könnyű egész nap a székbe a jó melegbe (hozzá teszem 2 évig voltam én is segedmunkás,de ez már nem most volt úgyhogy tudom mi az a piszkos, kemény munka,de soha nem panaszkodtam főleg nem1 hét után).

Ja és nem csodálkozom azon hogy lenéznik a cigányokat a 95%-unk nem tud viselkedni, az edzőterembe is ordibálnak, a nőknek oda szólnak, feszítgetnek azt 80 kg alatt megszakadnak😂

tegnap 11:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Költözz el máshova és nem fognak a boltban kéregetni
tegnap 15:01
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nemcsak a kérdező problémája hanem mindannyiunké. Főleg ha évente jön a gyerek. Ilyen tempóban ennek az országnak kampec.
tegnap 15:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Halálbüntetés hülyeség, ezer helyen van benne tévedési lehetőség.

Viszont a csajoknak 13 éves kortól kötelező legyen a spirál. Vagy esetleg kapnának érte valamennyi pénzt is csak legyen már. Mondjuk nem kötelező de pénz jár érte és akkor talán így is működik. Másik lehetőség, olyan munka és lakóhelyek ahol csak nő van vagy csak férfi, és ott bent kell senyvedniük mint a szerzeteseknek, kimenő nincs, mindegy csak ne csináljanak gyereket 14 évesen rokonnak mindenkinek, mert annyira ráérnek a nagy semmittevésben.

tegnap 16:06
 14/14 anonim ***** válasza:
63%

13, ezt egy Adolf nevű fazon már próbálta…

azért sokan nem tartjuk morálisan elfogadhatónak a népirtást, rabszolgatartást és az egyéni szabadság korlátozását

tegnap 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!