Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Kinek a nevét viseli a gyermek...

Kinek a nevét viseli a gyermek, ha ismeretlenek a szülei?

Figyelt kérdés
Tehát, ha mondjuk inkubátorban talált babáról van szó? Gondolom ilyen esetben rövid időn belül örökbe adható a gyermek, de mégiscsak kell, hogy addig is legyen vezeték és keresztneve.

nov. 14. 08:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom is egy eltitkolt terhességből született, ez által gondozatlan volt a terhesség is. A környezetben állítólag senki nem tudta, hogy a vérszerinti terhes. És létezik a rejtőzködő magzat kifejezés is, olvass utána kilences.
nov. 16. 12:11
 12/16 anonim ***** válasza:

#11 igen, de szerintem az más, hogyha nem tudja hogy terhes

Mert megszuli, bemegy a kórházba, oké.

Én arra értettem, hogy-hogy senki de senki nem tud a terhességről.

Ez annyira abszurd.

nov. 16. 13:43
 13/16 anonim ***** válasza:
60%

Amúgy amikor megszül, nem kell neki nevet adni rögtön?

Nem lesz nyoma a tb kórtörténetben, hogy szült az anya? Nem kérdezik hogy hova lett a gyerek? Ha igen, mivel igazolja hogy inkubátorba rakta ha az névtelenül megy? Ennyi erővel egy erdőben is kidobhatta volna, nem?

nov. 29. 07:44
 14/16 anonim ***** válasza:
Aki inkubátorban hagyja, az valószínűleg nem ment orvoshoz az egész terhesség alatt és egyedül otthon szülte meg. Viszont nem akarja megölni. Ezért is találták ki az inkubátorokat, hogy lehetőséget adjanak azoknak a babáknak, akik az anyja el akarja titkolni a terhességet/szülést.
nov. 29. 07:55
 15/16 anonim ***** válasza:

Na de ha ment orvoshoz és kórházban szült? pl a pasi akarta a gyereket de külön mentek a szülés előtt és a nő nem akarja megtartani. A pasinak se kell. Megy az inkubátorba a baba.

Akkor van nyoma a terhességnek, szülésnek

Komolyan érdekelne ilyenkor mi van 🤔 13as vagyok

nov. 29. 07:59
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha kórházban szült, miért lenne ismeretlen az anya és miért ne adna nevet neki? Csak utána otthagyja a kórházban, jó esetben nem csak eltűnik, hanem aláírt papírokkal, hogy rögtön örökbeadható legyen.
nov. 29. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!