Ez igaz lehet, vagy csak kamuztak?
20
Arra hogy megtudnám csak szivatni akartak vagy tényleg megtörtént.
19
Szerintem nem lomhább, nem kövér a csaj csak enyhén molett, de akkoriban szerintem inkább átlagos lehetett. És lehet meglepődött, de gondolom ugyan úgy a vékony csaj is.
Látom továbbra is hihetetlen neked. Mi nem tudjuk, hogy szívatnak-e téged, de sokszor a kisebb kerekedik felül, mert a méret csak egy a rengeteg tényező közül, ami eldönti egy verekedés kimenetelét és nem is a legfontosabb. Voltak már olyan bűncselekmények is, mikor gyerek vert meg felnőttet, pedig jóval kisebb súlycsoportban van.
De legegyszerűbb, ha felhívod valamelyiket es megkérdezed.
Ők mondták.
Vagyis egy helyen dolgozunk, és volt hétvégén egy ilyen kisebb összejövetel kollégákkal, és ott iszogattunk és előjött a szó a gyerekkorukról, meg hogy miket csináltak. Aztán valami sztorit mesélt a vékonyabb hogy mi volt, erre én rákérdeztem a moletebb csajra hogy ezért nem verted meg. A vékonyabb meg mondta hogy ezért nem akart, és kérdezte hogy szerintem megtudta e verni a másik csaj, mondtam hogy persze. Ő meg elmesélte ezt az esetet. De nem tudtam eldönteni hogy csak hülyült vagy igazat mondott, mert elég nagy dumás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!