Kamuztál már online valamilyen paraméteredről? (Végzettség, súly, magasság, fizetés, stb...)
A koromrol mert asszem akkor a tarskerre mentem fel kamu reggel a pasimat keresni..es csak húztam egyet a születési évlistán a koromat tekintve es az lett belole hogy 11 éves vagyok az adatlapom szerint.(nem is értem hogy nem blokkolt az oldal)
Aztán ahogy rámírkáltak pasik kiadtam magam "gyereknek", azt írtam hogy én barátkozom barátokat keresek(jó értelrmben véve ahogy egy gyerek), hát mindegyik pasi elkezdett velem valahogy "baratkozni", egyik se vilagosított fel hogy ez felnőtt oldal...és kb az összes levelezésem továbbíthattam volna a rendőrségre is frissiben..
1 ember nem volt akiben annyi lett volna hogy megírja egy gyereknek azt hogy nagyon nem jó helyen van hanem abberáltak közt..
Azóta még nem kamuztam parameterek kapcsán. De abbol hogy a pasim után nyomozok, amivé vált a regem, hát álmomban se hittem volna..
Nálam ez kettős dolog:
Egyik oldalról mivel nem vagyok vonzó építettem fiatalon teljesen kamu profilt. Lehet mondani, hogy szemétség és semmi értelme, de legalább ilyen formában tudtam beszélgetni az ellenkező nemmel. Ott egyértelműen kamu volt minden.
Másik oldalról meg manapság eleve csak olyanokkal beszélgetek online, akiket offline is ismerek, így nincs miről kamuzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!