Mit tegyek ha szavakkal bántanak nap mint nap a bátyáim
és az anyám?
Figyelt kérdés
Anyám és a 2 bátyám folyamatosan szavakkal bánatanak engem, ha úgy van kedve a bátyámnak meg is üt mert egy ideg beteg állat, nem tudom mi tévő legyek, már nem birom ezt, nem birok itthon lenni egyre jobban tesznek tönkre. Egyfolytában cseszegetnek amibel csak tudnak, ma is bent feküdtem, kint voltak és elkeztek rajtam csúfólódni, egy 1000éves storyn Mit tudnék csinálni? 16l
aug. 18. 20:12
1/8 anonim válasza:
Semmit sajnos. Ők nem fognak változni. Próbáld tudatosítani magadban-ebben a helyzetben nehez-hogy te sokkal értekesebb vagy náluk, és őket minősíti eg a viselkedés. Ha olyan elmehetsz családsegítőhöz, de akkor lehet kiemelnek és intézetbe kötsz ki. Engedd el a füled mellett, TUDD MAGADBAN, hogy nem nekik van igazuk. Ha pedig egy 1000 eves dolgon gúnyolodnak szintén az ő szegénységi bizonyítványuk. Totál dedosok. Ha van kulon szobad csukd be az ajtod, de a legjobb az lenne, ha egy haveroddal lecsereltetnéd a zárat az ajtón amihez lenne kulcs, hogy betud zárni. Anyad is gáz.
Sajnalom. Es kitartas. TE TÖBB VAGY NÁLUK!!!! Esetleg olvashatsz pszichologiai konyveket amiből megerted, h ők miert ilyenek. Bar lehet erre nincs magyarázat. Anyadnak ki kellene allnia melletted d enem ezt teszi
aug. 18. 20:42
2/8 anonim válasza:
1# meg a nagy fhaszt nem tud semmit tenni. Gyámügy! Azonnnal. Ez bőven kimeríti a bántalmazást és már bocs, de inkább emeljenek ki, minthogy ilyenekkel éljek együtt. Amúgy olcsóbb egy 20asért a 2 tesót megveretni, hogy bekussoljanak, de ez csak az én módszerem/véleményem.
aug. 18. 20:55
3/8 anonim válasza:
Próbálj immunis lenni.. ne legyél nagyképű, ne mutasd ki, hogy jobb vagy náluk, ne is azt hogy nem veszed tudomásul..hanem mindták butaság és kész.
aug. 18. 20:55
4/8 anonim válasza:
Tanulj! Két év és érettségi, mehetsz tovább tanulni, ha jól csinálod haza sem kell utána menned!
aug. 18. 21:01
5/8 anonim válasza:
Hasonló helyzetben voltam én is..
Hiába a családod, ha bántalmaznak el kell menned onnan, amint csak tudsz. Az emberi kapcsolatok, a barátok és család pont azért vannak, hogy az amúgy is stresszes élet ellen biztonságot és támaszt nyújtsanak. Viszont ők csak RONTANAK és ez jobb nem lesz, hidd el!!
Ha nem tudod ezt velük megbeszélni, el kell menned. Ugyanazon a helyen, ahol megsérültél, nem fogsz meggyógyulni.
Kitartást!
aug. 18. 23:50
6/8 anonim válasza:
Legyél egyre kevesebbet otthon, barátokkal legyél napközben vagy akár aludj náluk,átérzem mit érzel, engem ugyanígy csesztet anyám és apám is, de anyám állandóan. Apám meg ha valamit nem úgy csinálok ahogy azt elvárja. De nemsokára elköltözök és majd jobb lesz.Tesód meg nem teheti meg hogy random kezet emel rád amúgy... Kitartást neked.A barátoknál alvós taktika nekem bejött, a legjobb barátomnál aludtam sokszor és nem kellett anyám hallgatnom. 18f
aug. 19. 00:55
7/8 anonim válasza:
Nehéz ügy. Megoldás szinte nincs is. Mondanám hogy ismerkedj össze egy idősebb férfival akihez esetleg hozzá költözhetnél,de egyrészt ilyen ürgét nehez találni, másrészt te sem biztos hogy idősebb emberrel akarsz kavarni. Nagyszülők élnek még?
aug. 19. 01:37
8/8 anonim válasza:
El kell költözni és minden kapcsolatot megszakítani az ilyen baromállatokkal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!