Vendégségben rokonoknál ti sem tudtok elmenni nagywc-re, vagy csak én vagyok ennyire gátlásos?
Áthívtak unokatesóim medencézni, sütögetni, és mivel messze laknak (nemrég költöztek vidékre), három napra jöttem. Én vagyok az egyetlen lány, biztos ez is nehezíti a dolgot. Igazából csak kiváncsi vagyok én vagyok az egyetlen "szerencsétlen" vagy más is került már ilyen szituba?
Tegnap mikor kint medencéztünk közben bementem és megpróbálkoztam vele, de egyikük bejött közbe a házba és nem sikerült.
Neked ingered sincs amúgy?
Mert nekem az inger jön, akkor elmegyek, full nem érdekel, hogy otthon vagyok-e vagy máshol...
Amúgy is, senkit nem érdekel, hogy épp szrsz vagy sem, senki sem áll a wc előtt és tapad az ajtóra, "na, csobban"? :D
Amúgy szörnyű lehet ennyire gátlásosan élni, mint ezek szerint rengetegen. :(
Úristen, nem merek elmenni nagywc-re, inkább görcsölök vagy elvisz a mentő, mert úgy begörcsölök - anno a cserediák csajt vinni kellett az ügyeletre miután majd egy hete nem ment nagywc-re. Azt hittük, valami komolyabb a baj, de "csak" súlyos székrekedés.
Alapból meg ha van egy napi ritmusod, pl reggelente, akkor általában minden reggel vagy kora délelőtt jön az inger. Fogod magad, elmész.
Én 3 naponta tudok itthon is, ha nincs itthon senki, nem mászkál, amint jók a körülmények, megindul az inger.
Teljesen pszichés alapon ráállt erre fizikailag a testem.
Pedig sportolok.
A 4.napos az már olyan, mint egy szülés.
Ingerem az volt...
🥹Nekem is van egy ilyen szorongásom mert közben szelek is jönnek ki s az hangos. Zenét szoktam hangosan kapcsolni, csapot nyitni vagy lehúzom a semmit s míg az öblítés tart abba a fél percben intézem el elnyomják a zajok.
Mostani páromnál hiába imádom a hideg ráz ettől mert masszívan erősítették a félelmeim mert hallgatózók.(konkrétan a wc falnak dőlve állva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!