Szerintetek az normális, ha vendégségbe hívnak a rokonok és elvárják, hogy a konyhájukban a párommal főzzünk mindenkire? (a hozzávalókat megveszik ők)
Nem, nem normális.
A megoldás, közlitek, hogy nem föztök.
Nos én ez esetben biztosan mondanám nekik, hogy remélem van hely a hűtőben, mert hogy a hozzávalókat nekik kell eltenniük.
Úgy küldeném el a p.csába őket hogy csak úgy zuhogna.
Attól mert valaki rokon (én mondjuk ezt pont lesz.rom) még nem fogja senki megmondani nekem, hogy mit csinálok a szabadidőmben.
Szerintem ebből a történetből hiányzik valami. Biztos, hogy "vendégségbe" hívtak titeket? Én ezt csak úgy tudnám elképzelni, hogy Ti valamiért el szeretnétek menni hozzájuk, bejelentkeztetek, vagy azt mondták a rokonok, hogy mehettek, szívesen látnak benneteket, de nem tudnak, vagy nincs idejük főzni, viszont telepakolják a hűtőt alapanyaggal, Ti meg oldjátok meg a többit, ahogy szeretnétek.
Baráti társaságban nálunk pl ez úgy szokott lenni, ha összejövünk bárkinél, én főzök, mert nekem hobbim a főzés, de mindig leegyeztetjük, ki mit intéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!