Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogy lehet ezt kezelni? A...

Hogy lehet ezt kezelni? A saját unokabátyja nevelné velem a kisfiamat. Apáról rokonok. Csak normális válasz érdekel a gúnyolódók kíméljenek

Figyelt kérdés

jún. 15. 11:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%
Ha lesz közös gyerek is, olyan lesz a családfátok, mint egy körforgalom.
jún. 15. 12:06
 12/23 1112 ***** válasza:
100%

És sem értem,mit kell ezen kezelni.

Ne csapjátok be a gyereket, legyetek őszinték vele a kezdetektől, hogy ki kinek a kije.

Másik kérdés, hogy ettől még szólíthatja apának, ha lesznek olyan jó viszonyban.

De nekem lehet,hogy túl fura lenne.

Én ezért úgy állnék hozzá, hogy ha magától úgy dönt, ha magától úgy érzi a gyerek, hogy szeretné apának szólítani, ha a gyereknek magától jön egy ilyen belső késztetés, akkor szólíthatja apának, addig pl Pisti, Laci, ahogy hívják.

Meg pl akkor az is érdekes lehet, hogy az exed nevén van a gyerek? Az exed tesójának a fiának a neve ugyanaz? Vagy a te nevedet kapta a gyerek? Intuícióval amúgy úgyérzem, örökbe fogadni hivatalosan,papírforma szerint nem akarná a párod, úgy van talán, hogy nem akarná kitúrni talán a nagybátyját az apasági szerepből.

Őszinték legyetek a gyerekkel, az a lényeg. Szerintem maradhat a hivatalos, vérszerinti apuka neve a gyerek adatai között.

jún. 15. 12:10
 13/23 A kérdező kommentje:
12 köszönöm a normális válaszod. A gyerekem semmi esetre sem szeretném becsapni őszinte leszek hozzá. Apuka fenyegetőzik hogy uszítani fogja ellenem de ez még a jövő zenéje
jún. 15. 12:29
 14/23 anonim ***** válasza:
81%
De nem írod, mit szeretnél kezelni?
jún. 15. 12:38
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk, én a korokat szeretném tudni. A férjed testvérének ezek szerint felnőtt gyereke van, tehát akkor a férjed jóval idősebb nálad, vagy összejöttél egy olyannal, aki a gyereked lehetne?
jún. 15. 16:01
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Vagy a gyerek apja és annak testvére között van nagy korkülönbség, és emiatt az unokaöccs a gyerek apjával hasonló korú.

Mondjuk ettől még bizarr.

jún. 15. 18:02
 17/23 anonim ***** válasza:
14%
És akkor mi van? Nem a te rokonod, én olyanról is hallottam, hogy valaki az exe testvérével jött össze. Amúgy meg miért nem mindegy hány éves? Ha csak nem egy 14 éves gyerek akkor senkinek semmi köze hozzà
jún. 16. 09:03
 18/23 SZTANN ***** válasza:
100%
Ha ez a helyzet VAN, akkor nincs rajta mit kezelni. A gyerek valamennyire elfogadja - vagy nem. Legfeljebb próbáltok normálisan viselkedni a gyerekkel, szeretettel, figyelemmel, de nem gyalázzátok éjjel-nappal az apját. Aztán majd alakul ...
jún. 16. 09:14
 19/23 anonim ***** válasza:
45%

17-es, mert fura, bakker.

A gyerek unokatesója nekem azt jelenti, hogy a gyerekkel azonos korú, nem azt, hogy a gyerek apja lehetne.

Én is ismerek olyat, aki az exe tesójával jött össze, de ez hogy jön ide? Nyilván ők egy korcsoportba tartoztak.

jún. 16. 10:53
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
19 de simán lehet az is, hogy a 2 testvér közt van mondjuk 10 év korkülömbség és mondjuk a gyerek apja 40 éves, a bátyja 50 és van egy 30 éves fia, aki történetesen lehet nagyjàból egykorú a kérdezővel
jún. 16. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!