Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogy lehet ezt kezelni? A...

Hogy lehet ezt kezelni? A saját unokabátyja nevelné velem a kisfiamat. Apáról rokonok. Csak normális válasz érdekel a gúnyolódók kíméljenek

Figyelt kérdés

jún. 15. 11:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
mit.kell kezelni?
jún. 15. 11:15
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mi van?
jún. 15. 11:15
 3/23 anonim ***** válasza:
63%

Mármint összejöttél a férjed nagybátyjával?

Nézd, ezt sehogy nem nagyon lehet kezelni, ez az igazság, nyilván eljön az idő, mikor meglesz a gyerekednek a véleménye és szégyellni fog titeket mások előtt, ezt nem tudod elkerülni, mert na, gáz dolog.

jún. 15. 11:18
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
3, hogyan jött ki, hogy a férj nagybátyja??? A gyerek unokatestvére a férj testvérének a gyereke.
jún. 15. 11:29
 5/23 anonim ***** válasza:
89%
Én ezt nem értem. Egyrészt tudtommal nincs olyan, hogy unokabáty - úgy érted, a fiad unokatestvére? Tehát a férjed tesójának a gyereke? És ő a párod? Vagy mi van??
jún. 15. 11:30
 6/23 A kérdező kommentje:
Igen, bocsi félreírtam. A párom testvérének a fia
jún. 15. 11:32
 7/23 anonim ***** válasza:
93%

És miért? Hogy kerül Ö a képbe?

Alapesetben egy gyereket a szülei, az anyja vagy az apja nevel, egyéb rokon csak nagyon indokolt esetben - pl. ha a szülök egyike sem alkalmas erre.

jún. 15. 11:38
 8/23 A kérdező kommentje:
Velem együtt neveli. Évek óta szerelmesek vagyunk egymásba ès nemtudjuk elengedni egymást. Csak nekem közben született egy kisfiam a volt páromtól aki lelkiterrorban tartott évekig. Nem akarok bele menni. Ez a helyzet ez van.
jún. 15. 11:43
 9/23 anonim ***** válasza:
31%
7, a kérdező összejött a férje testvérének a fiával. Nagyon nehéz a szövegértés, ugye?
jún. 15. 11:43
 10/23 anonim ***** válasza:
80%

De most mi az, amit kezelni szeretnél egy ilyen helyzeten? A fiadnak valahogy beadni, hogy ez normális?

Nézd, gúnyolódás nélkül mondom: kisebbségnél szokás ez, amit csinálsz, feltétezem az vagy. Akkor meg majdnem mindegy, a gyereked ebbe nő bele.

jún. 15. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!