Jogom van látni/látogatni az unokahúgomat?
14-es, a kérdező semmi konkrétumot nem írt, miért vannak haragban - azt nem hiszem el, hogy ő a szent semmit nem tett, és a tesó hirtelen úgy gondolta, mától nem beszélek vele.
Hogyne.
Én tízéve nem beszélek az öcsémmel, sem anyámmal - bőven tettek azért, hogy így történjen.
Mondjuk azt nem is tudom hogy tartod a kapcsolatot egy csecsemovel a szulei nelkul. Vagy ezt hogy gondoltad :D
Nem tudod oket kikerulni.
12# vagyok, ha rám gondoltál kamuválasz alatt, el kell, hogy keserítselek, nem kamu, ha ügyvédhez fordulnál, ezt ő is elmondaná neked.
És a legjobb döntésem volt, hogy elmentem hozzá, mikor a testvérem verni kezdte a mellét, hogy neki joga van a gyerekemmel kapcsolatban lenni. Nincs. Ennyi.
Annak, hogy nem állnak a szüleid se a te oldaladra és a testvéred megszakított veled minden kapcsolatot, biztos, hogy valami nyomós oka van, amit te nem írsz le, mert csak a "nem tettem semmi rosszat" miatt senki sem fordulna el valakitől ennyire.
Jogod nincs hozzá, hogy látogasd. Max akkor tudnád, ha kibékülnél a testvéreddel, ehhez viszont le kéne írnod, mi miatt ment tönkre a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!