Mekkora a családod?
Figyelt kérdés
A miénk mindig kicsi volt, amit nem tartottam bajnak, amíg én is az voltam ők meg fiatalabbak 20 évvel. Most kezdenek kiöregedni és hullani, mint a legyek. Egy részükkel nem is tartom a kapcsolatot, külföldön vannak, vagy nem olyan a viszonyunk. Az én és férjem családjára is az a jellemző, hogy nincsenek kisgyerekek. Egyke politika van, vagy egy se. Se sógorom, se bátyám nem nősül, 40+osak, ill. mamahoteleznek.
Így most belegondolva, ha meghalnak az öregek és betegek, akkor csak 4-en maradunk az én oldalamról. Abbólis hárman 50 felettiek. Férjemén 8-an. Ha nekünk se lesz gyerekünk, márpedig nagyon úgy tűnik, hogy nem, akkor a két család egyszerűen kihal.
Nálatok mi a helyzet rokon ügyileg?
2024. jún. 10. 05:29
21/21 anonim válasza:
segitseggel se tudjuk ezt akartam irni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!