A családotokban van alvilági figura? Bűnöző? Akár felmenők között. Mi a története?
Van, de már szabadult.
A 90-es években a pesti éjszakai életben "dolgozott", na nem a legfelsőbb szinteken (mint pl. Portik, Vizovicki), de mindekit ismert abban az időben, aki "számított".
Csempészet és adócsalás voltak a fő vádpontok, de volt ott még más is, végül jó magaviselettel szabadult 11 év után. Szigorítottban ült.
Iszonyatosan bánja az egészet, ráment a házassága, a gyerekeit nem látta felnőni, a lánya a mai napig nem hajlandó vele szóba állni. A fia viszont felvette vele a kapcsolatot néhány éve.
Amúgy a szabadulása után teljesen megváltozott, egy picike tanyát vett vidéken, ott gazdálkodik, amit megtermel és elad, abból él, mellette pedig nagy állatbarát, több kutyája és macskája is van, illetve állatmenhelyeknek besegít ingyen.
És mélyen vallásos lett.
Mentegetni nyilván nem szeretném őt, az ő felelőssége, ami történt, de talán neki sikerült jó útra térni...
Haverom nevelőapja volt börtönben elég hosszú ideig, de nem tudom pontosan miért. Annyit tudok hogy még az olajszőkítéses maffiaügyek idejében dolgozott behajtóként. Aztán elvileg elég magasra jutott a ranglétrán és az egyik haverja mondta neki hogy ki akarják nyiratni, mire ő bement a rendőrségre és vádalkut kötött. Pontosan nem tudom miért volt bent meg hogy mennyi igaz a sztoriból, de 10 évet ült azt hiszem és azóta is idegbeteg a csávó. Nem hagyja el az otthonát sem és nyugtatót szed. Mondom még egyszer, nem tudom mi a pontos igazság, csak annyit tudok amennyit meséltek nekem, viszont ha az utcán szembe jönne veled a pali, tuti átmennél a másik oldalra. Kopasz, széttetovált 150 kilós hústorony. Nem hiszem hogy fehérgalléros bűnökért ült 10 évet.
Családban meg senki nem volt még börtönben és amennyire lehet kerüljük is az olyan embereket akik voltak. Na jó ez sem igaz, apai nagypapám volt börtönben, de mint börtönőr, nem mint rab :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!