Hogyan lehetne ezt?

Figyelt kérdés
Kellene csinálnom egy mű kamerát.Ami nem igazi csak házikészítésű ijesztésképpen.Vagy valamit ami arra hasonlít.Mit lehetne összebarkácsolni?

2024. jan. 1. 22:39
 1/7 Somló Volán Zrt. válasza:
Én a hagyományos henger alakú biztonsági kamerára gondoltam. Kell nekünk egy henger, aminek az egyik felét be kell fedni és egy papírra kinyomtatni megfelelő méretben a kamera lencséjét, és a befedett részre ráragasztani azt. Utána egy másik hengerből vagy valamilyen könnyen hajlítható anyagból csinálhatunk neki egy napellenzőt is. A tartót amivel felrögzítjük a falra azt még nem tudom, hogyan lenne érdemes megcsinálni. De ha akad otthon egy felesleges kábeldarab, akkor azt is meg lehet csinálni, hogy a hátuljából megy kifele a kábel és valahova el kéne vezetni úgy, hogy ne legyen feltűnő, hogy az a semmibe vezet. Remélem, hogy hasznosat tudtam írni.
2024. jan. 1. 22:56
 2/7 Somló Volán Zrt. válasza:
Ezt illusztrációnak itt hagyom, hogy biztosan érthető legyen, hogy mire gondoltam. [link]
2024. jan. 1. 23:02
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen,meg kell próbálni majd mert ha valaki szórakozik az úgyse tudja hogy veszi vagy nem azt meg hogy veszi úgyse meri megkockáztatni
2024. jan. 1. 23:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem drága:

[link]

2024. jan. 2. 00:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Mindenképpen te akarod készíteni? Csak mert szerintem sok lenne a meló vele, nem éri meg, álkamerákat már nem drágán lehet venni.
2024. jan. 2. 06:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb, olcsóbb rendelni álkamerát, mint vacakolni vele és nem is fog jól kinézni - hacsak nem vagy ipadművész.
2024. jan. 2. 10:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem már nem annyira hülyék, hogy ennek bedőljenek, főleg a mérete miatt. Esetleg kitehetsz egy ilyet ábrázoló táblát, bár valószínűleg azzal sem mennél sokra. Talán egy igazi kamera sem riasztana el mindenkit, főleg így télen, amikor könnyebb eltakarni az arcot.
2024. jan. 2. 10:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!