Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Veletek is előfordulása, hogy...

Veletek is előfordulása, hogy teljesen megőrültök amikor a családdal készültök valahova?

Figyelt kérdés
Mi mindig összeveszünk és ordibálunk egymással

jún. 4. 17:23
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Ezért nem megyek velük sehova 2 éve már.

Jobb így mindenkinek.

jún. 4. 17:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam megőrülni se ordibálni semmikor. Viszont nagyon pontos ember vagyok, sose kések sehonnan, mindig időben indulok el. Éppen ezért ha valaki nincs kész időre, egyszerűen otthagyom. A lelki békém többet ér annál, mint hogy én elkezdjek vitatkozni valakivel. Ha megbeszélünk egy időpontot, akkor ahhoz fogom magam tartani. Plussz/minusz pár perc belefér, de ha valaki akkor kezd el öltözködni amikor indulnunk kéne, akkor otthagyom. Utálom ha engem várakoztatnak, ezért igyekszem mindig tűpontos lenni az időpontokkal én is, hogy más ne várjon rám.
jún. 4. 17:34
 3/10 anonim válasza:
76%
Én már eleve úgy készülök ,pár ampulla kis tüske be van tárazva
jún. 4. 17:37
 4/10 anonim ***** válasza:
85%

Igen, állandóan a férjemre kell várni. Én két gyereket összeszedem, kaja, váltóruha(picik), elpakolok, hogy ne kupira érjünk haza, én is elkészülök, stb. Neki annyi dolga van, hogy felöltözzön. Ő akkor kezdi el, mikor indulnánk.

Ettől persze ideges lesz, mert miért kell rohanni, en meg anyázok, hogy volt rá egy órája.

jún. 4. 17:54
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
Egy negatív mentalitású családban biztosan ez a felállás.
jún. 4. 18:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
4: Nálunk fordítva van, a férjem már indulás előtt legalább fél órával elkezdi mondogatni, hogy siessek már, el fogunk késni. Ettől ideges leszek, kifelejtek dolgokat, a két gyerek is érzi a hangulatot, a "nagy" elkezdi húzni az agyunkat, a kicsi sír. A férjem becsületére legyen mondva, hogy a nagyobbik gyerek motyóját általában ő rakja össze (általában váltóruhás zacskó és innivaló) és ő is segít neki öltözni, de a baba és a holmija rám marad. Aki természetesen sokszor indulás előtt rakja tele a pelenkát (a csere bele van időben számolva, de ha mindene kakis, könnyű megcsúszni). A legutóbb, amikor beszólt a férjem, hogy mennyit várt rám, meg is mondtam neki, hogy legközelebb ő vakarja ki a kakiból a babát és akkor én is hamarabb leszek kész. Azóta nem szólt be. Egyébként oda szoktunk érni időben, ahova megyünk, egyszer volt talán, hogy az időszűke miatt mentünk autóval tömegközlekedés helyett, de ez a stressz nagyon nem hiányzik.
jún. 4. 18:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem, de a férjem családjában szinte minden ilyen családi program ordibálással végződik, sajnos.
jún. 4. 19:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem járok családi rendezvényekre pontosan emiatt. Nekem nincs szükségem a stresszre, meg az üvöltözésre.

Az exem meg pont olyan életképtelen hülye volt, mint a négyes férje, csak nekem volt annyi sütnivalóm, hogy eljegyzésig se menjünk. Hogyne :D

jún. 5. 08:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem, nem szoktunk megőrülni.

Egyébként kicsit konkretizálni kéne a kérdést. Ahogy a válaszokat olvasom, legtöbb családban a másikra várás okoz feszültséget. Ill. az se mindegy, mit jelent a "készülünk valahová". Egészen másképp kell pakolni, ha ebédre megyünk a szüleimhez (városon belül, autóval nincs 10 perc) vagy ha egész napos, netán több napos utazásra megyünk.

Ha autóval megyünk, nálam alapelv, hogy nem késsük le az indulást, tehát nincs miért idegeskedni. Ha ebédre megyünk (vagy általában véve vendégségbe), a szüleim vagy a tesómék sem órával a kezükben nyitnak ajtót, hogy miért 12.10-re értünk oda dél helyett. Amíg a gyerekek pelenkásak voltak (#6-ra utalva), addig pláne minden rokon megértette, hogy kisgyerekkel nehéz pontosnak lenni, és egyébként meg ilyenkor autóval mentünk, tehát vonatot, buszt sosem késtünk le.

Egy kicsit lazábbra kell venni, nem görcsölni. És szép nyugodtan összepakolni, felöltöztetni a gyerekeket. Tart, ameddig tart.

jún. 5. 09:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Van hogy befeszülök valamiért. A gyerek előtt is volt. Sőt most talán kevésbé, mert lefoglal a pakolás rámolás indulás előtt. Alapból nem tudom mi zavar, hogy más helyen leszünk, vagy hogy alkalmazkodni kell másokhoz..most baba mellett szerintem annyira kell alkalmazkodni hogy más már mwg se kottyan, vagy nemtom..
jún. 5. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!