Kinek hinnél egy ilyen esetben?
Nagy, több mint 70 fős családi renddezvényen együtt ünnepelt az én és a párom családja az anyám és a férje házában. Szinte mindenki az udvaron volt, amikor valaki meghallotta, hogy kiabálás hallatszik ez egyik szobából. Bent a féltestvéremet és a párom a nagybátyját találtuk dulakodás közben. A féltestvérem azt állítja a párom nagybátyja erőszakoskdoni próbált vele,a nagybácsi azt állaítja, hogy a féltestvérem megpróbálta elcsábítani és amikor visszautasította, neki támadt.
Most megy a kölcsönös sárdobálás.
Mindketten egyedülállóak. A féltestvérem 38 éves, nem csúnya, de nem megy neki a pasizás. El lehet éppen képzelni, hogy a párom nagybátyjának megtetszett.
A nagybácsi 53 éves, elvált, a korához képest rendben van. Azt is el lehet képzelni, hogy a féltesóm rá akart mozdulni.
Nehéz a helyzet, mert a két család kölcsönösen igyekezett jó kapcsolatot kialakítani a másikkal. Mindketten azt várják, hogy állást foglaljunk mellettük.
A kérdező maga írja, hogy a testvérének nem megy a pasizás, el tudja képzelni, hogy rámozdult a nagybácsira.
Az elejétől kezdve arra utazik a kérdező, hogy a féltesót tartsa mindenki hibásnak, ha nem tűnt volna fel.
Egyikük biztosan hibás, vagy egyik vagy másik verziónak igaznak kell lennie.
Igen, el tudom képzelni, de azt is írtam, hogy azt is el lehet képzelni, hogy ő tetszett meg a nagybácsinak és férfi kezdeményezett.
Mindkét eset elképzelhető, de hogy valójában mi történt azt nem lehet tudni, mert a sztorijaik egymás szöges ellentétei.
Én nagyon belátó vagyok, csak azt nem értem, hogy egyáltalán mit keres a férjed nagybátyja meg a te féltesód együtt az esküvőtökön kívül bármilyen rendezvényen?
Mi a fészkes fenéért kell hetedíziglen megismerni olyan embereknek egymást, akik vadidegenek?
Tegyen a tesód feljelentést,és pont.
De különben én nagyon nem értem,miért kellene állást foglalni bárkinek?
Aki 60/20 arányba szavazatot kap azt meglincselitek családilag?Menjenek a sértettek bíróságra,csináltassanak hazugságvizsgálatot, ott ki fog derülni.
EBBŐL! az elmondásból szerintem a csaj hazudik,de nem voltam ott,rengeteg minden árulkodó dolog lehetett, amit senki sem figyelt meg.Az esetek többségében a molesztálást elszenvedő áldozat sokkot kap,és nem szokott jelenetet rendezni.
"Menjenek a sértettek bíróságra,csináltassanak hazugságvizsgálatot, ott ki fog derülni."
A hazugságvizsgálat nem tudja, mi az igazság, csak azt, mit reagál a tested. Ha te elhiszed, hogy nem tettél semmi rosszat, nem fog hazugságot mutatni.
"Az esetek többségében a molesztálást elszenvedő áldozat sokkot kap,és nem szokott jelenetet rendezni."
Nem igaz. Nincs "egyenreakció".
Miért okoskodsz, ha butább vagy az átlagnál?
54: “Mi a fészkes fenéért kell hetedíziglen megismerni olyan embereknek egymást, akik vadidegenek?”
Na ez jo kerdes. Ferjem nagymamamajanak temetesen kiszorultunk aposom lakasabol, mert a toron ott volt az aposom naszasszonya (aki a sogorom anyosa) is, meg annak ferjenek felesege is. Sot ott volt anyosom is, aki mar 37 eve elvalt aposomtol, es ott volt sogornom is, aki nem aposom lanya, a ferjem feltestvere.
Szoval ahogy vege volt a temetesnek, es a “csalad” atvonult aposomhoz, fel ora utan mondta a ferjem, hogy menjunk, mert nem erezte komfortosnak a helyzetet, hogy minden felidegen ott van az apja hazaban, akik nem is ismertek a mamajat/ott az anyja akinek a mama mar majdnem 40 eve nem volt az anyosa/a huganak meg nem is o volt a nagymamaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!