Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Kinek hinnél egy ilyen esetben?

Kinek hinnél egy ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Nagy, több mint 70 fős családi renddezvényen együtt ünnepelt az én és a párom családja az anyám és a férje házában. Szinte mindenki az udvaron volt, amikor valaki meghallotta, hogy kiabálás hallatszik ez egyik szobából. Bent a féltestvéremet és a párom a nagybátyját találtuk dulakodás közben. A féltestvérem azt állítja a párom nagybátyja erőszakoskdoni próbált vele,a nagybácsi azt állaítja, hogy a féltestvérem megpróbálta elcsábítani és amikor visszautasította, neki támadt.

Most megy a kölcsönös sárdobálás.

Mindketten egyedülállóak. A féltestvérem 38 éves, nem csúnya, de nem megy neki a pasizás. El lehet éppen képzelni, hogy a párom nagybátyjának megtetszett.

A nagybácsi 53 éves, elvált, a korához képest rendben van. Azt is el lehet képzelni, hogy a féltesóm rá akart mozdulni.

Nehéz a helyzet, mert a két család kölcsönösen igyekezett jó kapcsolatot kialakítani a másikkal. Mindketten azt várják, hogy állást foglaljunk mellettük.

máj. 20. 09:45
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
75%
51, sajnos nem.
máj. 20. 17:10
 52/66 anonim ***** válasza:
95%

A kérdező maga írja, hogy a testvérének nem megy a pasizás, el tudja képzelni, hogy rámozdult a nagybácsira.

Az elejétől kezdve arra utazik a kérdező, hogy a féltesót tartsa mindenki hibásnak, ha nem tűnt volna fel.

máj. 20. 17:58
 53/66 A kérdező kommentje:

Egyikük biztosan hibás, vagy egyik vagy másik verziónak igaznak kell lennie.

Igen, el tudom képzelni, de azt is írtam, hogy azt is el lehet képzelni, hogy ő tetszett meg a nagybácsinak és férfi kezdeményezett.

Mindkét eset elképzelhető, de hogy valójában mi történt azt nem lehet tudni, mert a sztorijaik egymás szöges ellentétei.

máj. 20. 18:05
 54/66 babyboom567 ***** válasza:
81%

Én nagyon belátó vagyok, csak azt nem értem, hogy egyáltalán mit keres a férjed nagybátyja meg a te féltesód együtt az esküvőtökön kívül bármilyen rendezvényen?

Mi a fészkes fenéért kell hetedíziglen megismerni olyan embereknek egymást, akik vadidegenek?

Tegyen a tesód feljelentést,és pont.

máj. 20. 18:05
 55/66 babyboom567 ***** válasza:
21%

De különben én nagyon nem értem,miért kellene állást foglalni bárkinek?

Aki 60/20 arányba szavazatot kap azt meglincselitek családilag?Menjenek a sértettek bíróságra,csináltassanak hazugságvizsgálatot, ott ki fog derülni.

EBBŐL! az elmondásból szerintem a csaj hazudik,de nem voltam ott,rengeteg minden árulkodó dolog lehetett, amit senki sem figyelt meg.Az esetek többségében a molesztálást elszenvedő áldozat sokkot kap,és nem szokott jelenetet rendezni.

máj. 20. 18:20
 56/66 anonim ***** válasza:
64%

"Menjenek a sértettek bíróságra,csináltassanak hazugságvizsgálatot, ott ki fog derülni."

A hazugságvizsgálat nem tudja, mi az igazság, csak azt, mit reagál a tested. Ha te elhiszed, hogy nem tettél semmi rosszat, nem fog hazugságot mutatni.

"Az esetek többségében a molesztálást elszenvedő áldozat sokkot kap,és nem szokott jelenetet rendezni."

Nem igaz. Nincs "egyenreakció".

Miért okoskodsz, ha butább vagy az átlagnál?

máj. 20. 18:37
 57/66 babyboom567 ***** válasza:
33%
Anyád butább az átlagnál.Voltam áldozat,jártam pszichológushoz is, és tanultam is erről.
máj. 20. 18:50
 58/66 anonim ***** válasza:
82%
58, én is voltam áldozat, és a pasi a mai napig őrzi a nyomát, és nem voltam túl halk sem ráadásul. Az, hogy te sokkot kaptál, egy dolog. Nem mindenki olyan, mint te (szerencsére).
máj. 20. 18:55
 59/66 anonim ***** válasza:
70%
58, linkeld be kérlek a szakirodalmat, ami ekkora baromságot állít.
máj. 20. 19:04
 60/66 anonim ***** válasza:
31%

54: “Mi a fészkes fenéért kell hetedíziglen megismerni olyan embereknek egymást, akik vadidegenek?”

Na ez jo kerdes. Ferjem nagymamamajanak temetesen kiszorultunk aposom lakasabol, mert a toron ott volt az aposom naszasszonya (aki a sogorom anyosa) is, meg annak ferjenek felesege is. Sot ott volt anyosom is, aki mar 37 eve elvalt aposomtol, es ott volt sogornom is, aki nem aposom lanya, a ferjem feltestvere.

Szoval ahogy vege volt a temetesnek, es a “csalad” atvonult aposomhoz, fel ora utan mondta a ferjem, hogy menjunk, mert nem erezte komfortosnak a helyzetet, hogy minden felidegen ott van az apja hazaban, akik nem is ismertek a mamajat/ott az anyja akinek a mama mar majdnem 40 eve nem volt az anyosa/a huganak meg nem is o volt a nagymamaja.

máj. 21. 05:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!