Mi a véleményetek erről a helyzetről? Többi lent
Figyelt kérdés
Van egy 6 hónapos kislányom. Tulajdonképpen mióta megszületett, a sógornőm csak a hibát véli mindenben felfedezni.
Bármit, vagy bárhogy csinálok mindenre jön a rejtett szapulás. Amit veszek neki például, az se jó. Tényleg semmi.
Kell ezt tűrni? Voltatok már így?
2024. ápr. 5. 08:34
11/14 anonim válasza:
Nekem anyosom ilyen nagyonokos, meg csak felidos terhes vagyok, de mar 2 honapja nem veszem fel neki a telefont, mert akkor nagyon durvan osszecsaptunk, es akkor mondtam a ferjemnek, hogy elegem van az anyjabol. Van eleg bajunk, jovoheten derul ki, hogy beteg e a babank vagy nem, rohadtul nem hianyzik a nyakamra senki hulyesege. Nalunk az valt be, mikor anyosom hiv, szolok a ferjemnek, es o beszel vele.
12/14 A kérdező kommentje:
Kitartást neked! Remélem minden rendben lesz. És köszi
2024. ápr. 5. 17:39
13/14 anonim válasza:
Az én sógornőm is ilyen. Minden! létező anyára van valamilyen negatív megjegyzése, észrevétele, minden más anya rosszul csinál mindent, csak ő csinálja jól, csak az a jó, ahogyan ő nevel, ahogyan ő gondolkodik a gyereknevelésről, semmi más (hogy minden gyerek személyisége más, minden szülő személyisége más, és minden család körülményei mások, az persze neki lényegtelen.) A mi gyereknevelésünket is azóta kritizálja, amióta gyerekünk van. Másokkal is ezt teszi egyébként. Én csak ritkán megyek oda, 2-3 havonta, különben nem beszélünk, így annyira nem érdekel. Ha valamiről elkezdi osztani az észt, simán nem reagálok rá, és akkor nem megy jobban bele. Vagy, ha többen vagyunk ott, elkezdek mással, másról beszélgetni, vagy átmegyek a ház másik részébe a gyerekek után. Tűrni nem kell. Minimalizáld vele az érintkezést, és kérd meg, az életedbe ne szóljon bele.
14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon hasonlít a helyzet. Már megtörtént a kérdésem után :)
2024. ápr. 16. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!