Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mi baja lett hirtelen a...

Mi baja lett hirtelen a sógornőmnek és hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés

A férjemmel 9 éve vagyunk együtt, a szóban forgó sógornő pedig az ő húga.

A kapcsolatba 9 évvel ezelőtt egy kislánnyal érkeztem, és azóta a házasságunk alatt született még egy kislány.

A férjem egész családja, beleértve a sógornőm is nagyon szeretik a nagyobbik lányom. Soha semmilyen különbség nem lett téve a gyerekek között, se anyagi se érzelmi. 1,5 éves volt amikor be kerültünk a családba.

Na és most jön az érdekes rész. A sógornőm 2 hónapja szült, első babája. A várandóssága alatt kezdődött, hogy elkezdett kicsit bunkó lenni a lányommal. Nem észrevehetőn, de azért oda oda szúrt valamit. Láthatóan változott a viselkedése irányában. És nem tudom hova tenni ezt az egészet.

2024. márc. 31. 07:53
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
62%
Hát vagy depressziós vagy titokban ki nem állja a lányodat, beszélj a lányodal hogy nem igazán szeret x néni jobb ha nem jössz, de beszélj a sógornődel főleg ha jóban vagy vele hogy ha baja van a gyerekedet akkor. Mondja meg neked és akkor nem viszed
2024. márc. 31. 16:25
 52/55 A kérdező kommentje:

Miért forgatod ki a szavaim? Miért ne akarnám vinni? Egy család vagyunk, miért menne máshová ha mi anyósomhoz megyünk?

Igen akar jönni. Ha anyósomékhoz megyünk akkor ott akar a nagyszülőkkel lenni nem a másiknál.

2024. márc. 31. 16:29
 53/55 anonim ***** válasza:
48%
Ha jóban vagy vele akkor kérdezd csak meg, ha letagadja akkor hozzd fel neki a tusfűrdős sztorit, ne légy alamuszi ha te nem véded meg a lányodat akkor ki? Sok sikert
2024. márc. 31. 16:38
 54/55 anonim ***** válasza:
100%

Azzal az idióta 29-el (meg a többi válaszával)ne is foglalkozz, ne reagálj rá, ne magyarázkodj neki, direkt provokál.

A helyedben én tuti rákérdeznék a sógornőnél, hogy mi a baja? Megkérdezném...Figyu, mióta terhes lettél, szemmel láthatóan megváltoztál a nagylány irányába. Eleinte nem szóltam, de már annyira szembetűnő, hogy nem tudom szó nélkül hagyni. Szóval, mi bajod vele?...

És nem hagynám kibújni a válasz alól.

2024. ápr. 1. 06:04
 55/55 anonim ***** válasza:
Ennek nincs koze ahhoz, hogy nem verszerinti rokona, barmi is legyen az ok.
2024. ápr. 3. 03:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!