Mi baja lett hirtelen a sógornőmnek és hogyan kezeljem?
A férjemmel 9 éve vagyunk együtt, a szóban forgó sógornő pedig az ő húga.
A kapcsolatba 9 évvel ezelőtt egy kislánnyal érkeztem, és azóta a házasságunk alatt született még egy kislány.
A férjem egész családja, beleértve a sógornőm is nagyon szeretik a nagyobbik lányom. Soha semmilyen különbség nem lett téve a gyerekek között, se anyagi se érzelmi. 1,5 éves volt amikor be kerültünk a családba.
Na és most jön az érdekes rész. A sógornőm 2 hónapja szült, első babája. A várandóssága alatt kezdődött, hogy elkezdett kicsit bunkó lenni a lányommal. Nem észrevehetőn, de azért oda oda szúrt valamit. Láthatóan változott a viselkedése irányában. És nem tudom hova tenni ezt az egészet.
Miért forgatod ki a szavaim? Miért ne akarnám vinni? Egy család vagyunk, miért menne máshová ha mi anyósomhoz megyünk?
Igen akar jönni. Ha anyósomékhoz megyünk akkor ott akar a nagyszülőkkel lenni nem a másiknál.
Azzal az idióta 29-el (meg a többi válaszával)ne is foglalkozz, ne reagálj rá, ne magyarázkodj neki, direkt provokál.
A helyedben én tuti rákérdeznék a sógornőnél, hogy mi a baja? Megkérdezném...Figyu, mióta terhes lettél, szemmel láthatóan megváltoztál a nagylány irányába. Eleinte nem szóltam, de már annyira szembetűnő, hogy nem tudom szó nélkül hagyni. Szóval, mi bajod vele?...
És nem hagynám kibújni a válasz alól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!