Mi baja lett hirtelen a sógornőmnek és hogyan kezeljem?
A férjemmel 9 éve vagyunk együtt, a szóban forgó sógornő pedig az ő húga.
A kapcsolatba 9 évvel ezelőtt egy kislánnyal érkeztem, és azóta a házasságunk alatt született még egy kislány.
A férjem egész családja, beleértve a sógornőm is nagyon szeretik a nagyobbik lányom. Soha semmilyen különbség nem lett téve a gyerekek között, se anyagi se érzelmi. 1,5 éves volt amikor be kerültünk a családba.
Na és most jön az érdekes rész. A sógornőm 2 hónapja szült, első babája. A várandóssága alatt kezdődött, hogy elkezdett kicsit bunkó lenni a lányommal. Nem észrevehetőn, de azért oda oda szúrt valamit. Láthatóan változott a viselkedése irányában. És nem tudom hova tenni ezt az egészet.
Nem félek, de tudom, hogy választ úgyse adna rá. Mert ha ilyen jellegű a dolog, hogy őt elkezdte zavarni a lányom akkor ezt nem mondja meg a szemembe.
Annyit nem értek, hogy gondolja valaki, hogy nem szeretem a gyerekem? Azért mert nem kezdek el pattogni meg veszekedni a sógornőmmel akivel egyébként nem vagyunk rossz viszonyban. Meg milyen bántalmazásnak van kitéve a gyerek? Párszor voltak ezek a furcsa dolgok amiket nem tudok hová tenni, de a gyerekem mellett mindig kiállok.
Anyósomtól meg fogom kérdezni, hogy ő észrevette e ezt már.
Milyen bántalmazás? Miről beszélsz? Egy szóval se írtam ilyet.
Annyit mondtam, hogy változott a viselkedése és nem észrevehetően de néha néha voltak fura dolgok amiket felsoroltam... És hozzá is tettem, hogy se én se az apukája nem hagytuk szó nélkül.
"Mert nem akarom konkrétan megkérdezni. Mit mondana? Azt, hogy nincs semmi."
Ez üti azt, hogy nem hagytad szó nélkül.
Azt, hogy megkérdezzem, hogy figyelj már Juci mi bajod a Krisztikével amiért múltkor ezt azt mondtad neki? Pontosan azt mondaná, hogy jajj hát semmi nincs.
Viszont akkor mikor be szólt, hogy ne menjen ki az udvarra, vagy a tusfürdőt nem használhatja akkor oda szóltam, hogy nyugodtan menjél csak ki a mama is ki engedett. A másiknàl meg az apukája mondta, hogy dehogynem használhatja.
De nem mindig ilyen vele.
És ha megyünk anyósomékhoz a lányom nem akar máshová menni. Ő akar jönni. Főleg ha nagy családi összejövetel van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!