Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mi baja lett hirtelen a...

Mi baja lett hirtelen a sógornőmnek és hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés

A férjemmel 9 éve vagyunk együtt, a szóban forgó sógornő pedig az ő húga.

A kapcsolatba 9 évvel ezelőtt egy kislánnyal érkeztem, és azóta a házasságunk alatt született még egy kislány.

A férjem egész családja, beleértve a sógornőm is nagyon szeretik a nagyobbik lányom. Soha semmilyen különbség nem lett téve a gyerekek között, se anyagi se érzelmi. 1,5 éves volt amikor be kerültünk a családba.

Na és most jön az érdekes rész. A sógornőm 2 hónapja szült, első babája. A várandóssága alatt kezdődött, hogy elkezdett kicsit bunkó lenni a lányommal. Nem észrevehetőn, de azért oda oda szúrt valamit. Láthatóan változott a viselkedése irányában. És nem tudom hova tenni ezt az egészet.

márc. 31. 07:53
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
36%
38 vagyok. 1x válaszoltam a kérdésedre. Nem azt mondtam, hogy egyetértek a sóginőddel(írtam is hogy egyszerű nő lehet) csak azt mondom, hogy mi baja lehet. Találkoztam már ilyennel, tapasztalatból mondtam. Úgyhogy ha ez nem esett le az utánam valaszolóknak, nagy bajok vannak a szövegértéssel.
márc. 31. 13:20
 42/55 anonim ***** válasza:
46%
Csak egyet árulj el mért nem kérdezed meg?? Vagy az anyosodékat hogy nem tudnak e valamit, félsz tőle megkérdezni??
márc. 31. 13:32
 43/55 A kérdező kommentje:

Nem félek, de tudom, hogy választ úgyse adna rá. Mert ha ilyen jellegű a dolog, hogy őt elkezdte zavarni a lányom akkor ezt nem mondja meg a szemembe.

Annyit nem értek, hogy gondolja valaki, hogy nem szeretem a gyerekem? Azért mert nem kezdek el pattogni meg veszekedni a sógornőmmel akivel egyébként nem vagyunk rossz viszonyban. Meg milyen bántalmazásnak van kitéve a gyerek? Párszor voltak ezek a furcsa dolgok amiket nem tudok hová tenni, de a gyerekem mellett mindig kiállok.

Anyósomtól meg fogom kérdezni, hogy ő észrevette e ezt már.

márc. 31. 15:31
 44/55 anonim ***** válasza:
16%
Hiszen te bántalmazod a gyerekedet ezzel, hogy teszetosza vagy, aki egy kérdést sem mer feltenni neki, nem tudod a gyerek érzéseit tartalmazni, megmondani neki, hogy miért ilyen a sógornő, nincs biztonságban érzelmileg, hiszen te magad sem vagy, nem tudod kideríteni mi baja, mert nem mersz kommunikálni. Mi több, tartod az ilyen emberekkel a kapcsolatot.
márc. 31. 15:40
 45/55 A kérdező kommentje:

Milyen bántalmazás? Miről beszélsz? Egy szóval se írtam ilyet.

Annyit mondtam, hogy változott a viselkedése és nem észrevehetően de néha néha voltak fura dolgok amiket felsoroltam... És hozzá is tettem, hogy se én se az apukája nem hagytuk szó nélkül.

márc. 31. 15:46
 46/55 anonim ***** válasza:
0%

"Mert nem akarom konkrétan megkérdezni. Mit mondana? Azt, hogy nincs semmi."

Ez üti azt, hogy nem hagytad szó nélkül.

márc. 31. 15:50
 47/55 A kérdező kommentje:

Azt, hogy megkérdezzem, hogy figyelj már Juci mi bajod a Krisztikével amiért múltkor ezt azt mondtad neki? Pontosan azt mondaná, hogy jajj hát semmi nincs.

Viszont akkor mikor be szólt, hogy ne menjen ki az udvarra, vagy a tusfürdőt nem használhatja akkor oda szóltam, hogy nyugodtan menjél csak ki a mama is ki engedett. A másiknàl meg az apukája mondta, hogy dehogynem használhatja.

márc. 31. 15:55
 48/55 anonim ***** válasza:
71%
De ha így áll hozzá akkor egy darabig ne találkozzanak, ne vidd oda ha nem menjen a másik nagy szülőkhőz vagy ha van akkor a barátnőjéhez
márc. 31. 15:58
 49/55 A kérdező kommentje:

De nem mindig ilyen vele.

És ha megyünk anyósomékhoz a lányom nem akar máshová menni. Ő akar jönni. Főleg ha nagy családi összejövetel van.

márc. 31. 16:00
 50/55 anonim ***** válasza:
17%
Ő akar jönni. Szóval nem is akarjátok vinni?? Akkor csak van valami
márc. 31. 16:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!