Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért megy allandoan a toxikus...

Miért megy allandoan a toxikussag, versengés, lenézés a családban?

Figyelt kérdés
Nemtudom nektek milyenek a csaladi viszonyok, de nálunk mindigis nagyon toxikus volt... És vhogy most 30 után lett teljesen elegem ebből... Pl. Anyám sógornőm el utaljak egymást. Ez miatt (tényleg ok nélkül) már velem sem tartja a kapcsolatot a sógornőm, gyerekeket se engedi hozzám, anyám miatt, h teljesen elszeparalja a mi csaladunkat tőlük. Utána vagyunk 5en unokatestvérek. Mindenki duskal a luxusban, nagy ház, draga kocsik, mindenkinél gyerek, nekem lakásom van, szerény autóm és nincs férjem se gyerekem. Sokszor szerveznek is unokatesok találkozót, engem nem hívnak gondolom mivel nincs gyerekem azt hiszik nem lehet velem beszélgetni és mivel lakásban lakom én már nemtudnak őket visszahivni kertipartyzni..ugyh elvagyok nézve. Mamám ugyanúgy kevergetjük háttérben a szálakat h mindenki mindenkivel vesszen össze, anyám minden bizalmas infót kipredikal egész családban, ugyh már vele se osztom meg semmit... Egész egy nagy káosz és toxik..nalatok is így van?

2024. márc. 19. 12:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nálunk úgy van, h ha nincs feszko-nincs élet... Én személy szerint szeretem a nyugalmat a harmóniát és már a phasz kíván h állandóan vki a háttérben szitja a tüzet...
2024. márc. 20. 07:59
 12/16 anonim ***** válasza:
67%
Az unokatestvéreid versengő alkatúak. Az ilyenek nem a lelki harmoniát érzik egy szolidabban élő emberben, hanem azt, hogy az szerencsétlen, az ilyennek a társasága csak lehúzná őket.
2024. márc. 20. 14:24
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát 2 belőlük rosszabb körülmények között élt mint én, csak jól tudták férjhez menni :)
2024. márc. 20. 15:24
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Az is simán lehet csak külsőség, hogy jól mentek férjhez.

Ha férjük a pénzes, akkor lehet hogy nincs sok szavuk otthon. Aztán ezt kompenzálják.

2024. márc. 20. 15:35
 15/16 A kérdező kommentje:
Az meglehet, hogy irigyelnek mint független nőt...aztan ezért ez az ellenszenv
2024. márc. 20. 19:45
 16/16 anonim ***** válasza:

Volt a mi családunkba is gond bőven de nállunk nem volt így sose.

Viszont anyósoméknál pont ugyanez a probléma! (Őszinte ember vagyok utálnak is mint a szart!) Nállunk pont emiatt nem is lett gyerek.

-A szüleim meghaltak ha gond vagy dolog van kire bíznánk addig a gyereket?? Anyósomékra??! "Minek hogy ellenemfordítsák? "Kösz nem!

2024. márc. 25. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!