Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért van ez mindig? (többi lent)

Miért van ez mindig? (többi lent)

Figyelt kérdés

Ma délután megyünk rokonokhoz és stresszes vagyok miatta. Eddig sose voltam ezek miatt ennyire stresszes de most volt egy stresszes időszakom és lehet hogy ezért jött ki jobban, nem tudom. Az a lényeg hogy éjszaka nem nagyon tudtam aludni, hajnal 1kor tudtam elaludni de fél 6kor már felkeltem és még most is ideges vagyok, nagyon dobog a szívem a reggelit is alíg bírtam megenni, de megettem. Esetleg valami ötlet, tanács hogyan tudnám ezt mérsékelni?

16/L

jan. 28. 09:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ezzel én nem gondolom úgy hogy pszichológushoz kéne mennem, mivel szinte miota az eszemet tudom én ilyen vagyok hogy mindenen izgulok meg mindenre rá stresszelek.
jan. 28. 11:41
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy mióta az eszedet tudod, ilyen vagy még nem jelenti azt, hogy jól van ez így.
jan. 28. 11:43
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Szorongás.

Egy jó pszichológus tud ebben segíteni neked.

Jobb időben felkeresni, mert ez elfajulhat, kialakulhat idővel komoly mentális betegség.

jan. 28. 13:12
 14/17 A kérdező kommentje:

Amúgy ez a mai stressz valószínű nem a rokonok miatt volt mert még most is az vagyok egy kicsit.

Szerintem az a baj hogy éjszaka nem tudtam aludni. Akkor mindig stresszesebb vagyok.

jan. 28. 19:46
 15/17 anonim ***** válasza:

14.

Hogy alakult a dolog?

jan. 29. 09:43
 16/17 A kérdező kommentje:
Amúgy jól elvoltunk. Sokat beszélgettünk meg nevettünk szóval.
jan. 29. 09:56
 17/17 anonim ***** válasza:

16.

Akkor jó! :)

jan. 29. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!