Mit kezdjek a nővéremmel? Mindig benyit(lent)
Esküszöm átlátok rajta, nem nyitna be mindig olyan hirtelen csakhogy megkérdezze van ez meg az. Reggel 9kor bejön bedobni a kukába 2 hajszálat feltépve az ajtót.
Régen 1x rajtakapott a masztin talán amiatt? Amikor ő csinálja 1 óráig a ki tudja mit(szőrtelenítést) akkor bezárja az ajtót, de ha én bezárom az inkább okot ad mindenre persze.(mégis miért zártam be?) Sose zárom az ajtót egyébként.
Komolyan mondom olyan érzésem van, hogy pont el akar kapni mint amikor azt csinálom. A szobám az övével van szembe. Gondoltam arra, hogy ki teszem a kukát, hogy még ürügye se legyen bejönni, de állandóan.
Olyan is volt, hogy gépezek, erre hirtelen benyit semmit nem csinál csak néz mint egy birka és szép lassan bezárja az ajtót.
Olyan érzésem is van néha mintha nem tudom nézelődne a kulcslyukon mert hallom, hogy kijön, megáll semmi nem történik pár másodpercig aztán megy le. Te mire gondolnál? Hogy vágnál vissza?
Én 20/f, ő 22/l
idióta
Ragasztózd le a kulcslyukat felőled szigetelo szalaggal (ha nem akarod beszárni)
Rakj ki ilyen "kopogj", "ne zavarj" táblát, olvasni csak tud. Ha annak ellenere is benyit, akkor tenylrg beteg lehet
Igen de ha bezárom az ajtót, az még egy okkal több a gyanakvásra.
Próbáljak benyitni én is minél többször? Főleg amikor be van zárva? Ezekre gondoltam. Hátha észreveszi magát.
4. Nem mondhatom meg, hogy recskázok...
5. Tényleg gyerekes az egész
6. Nem tudom azt csinálni, nekem nincs ürügy berontani a szobájába
7. Ja bocs akkor nem leszek nyuszi hanem folytatom majd amint meglát sőt felkérem hogy folytassa amit elkezdtem, az úgy jó nem?
Mi a fæsz ez óvoda??
Zárd be az ajtót és kész!
Ha meg nagyon óvodás bosszút akarsz, akkor rendelj a nevére egy ilyet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!