Más is van úgy vele, hogy unja már más gyereke ajándékát rendelésre beszerezni?
.iert nem ugorjatok meg iden, hogy hirtelen korbeirtok/teleronaltok, hogy jott egy hihetetlen karacsonyi last minute vagy valami barat lemondott egy wellnest es atadta nektek a lehetoseget nagyon kedvezmenyesen es ti eltek vele es bocsesz nem mentek senkihez es ti se lesztek otthon. Persze ha a szomszedban vannak a rokonok akkor ez necces, de amugy tenyleg elmehetnetek.
Es akkor ha nem mentek senkihez hozzatok se jonnek az ajandekkal se kelp foglalkozni.
Masreszt meg lehet nemet mondani.
Sajat tapasztalat, hogy en se nagyon vagyok oda a "rendelesre" megszerzendo ajandekert, de van akinek tenyleg semmi otlete vagy mindig olyat vesz, amibol harom is van otthon es emiatt jobb ha iranyitva van. De ha neked ezek nem tetszenek mondd meg finoman.
Sohasem csináltam. Nem érdekel úgy eleve az ajándékozás, ebbe meg pláne nem megyek bele.
Akkor nem kap semmit, nekem úgyis jó.
A keresztfimnak már 4 éve, hogy nem vettem neki semmit. Nincsen karácsony, születésnap, névnap semmire nem adok neki semmit!
Ne tessék félre érteni, csak a keresztfiam nem tud rá vigyázni. Bármit adtam neki régebben, 1 max 2 nap és darabokban volt az ajándék.
Ha tud rá vigyázni, akkor majd újra kapni fog valamit.
A folyamatos rongálása az ajándékoknak nekem is fájó pont.
Oké, hogy gyerek, de tudnám mire költeni azt a sok ezer forintot, amit ő csak úgy tönkre tesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!