Fura lenne ha megkérnénk a feleségem testvérét, hogy másnál aludjon?
Más városban lakunk, ha itt van dolga nálunk szokott aludni. Eddig mindig megoldottuk, hogy itt tudjon aludni, de szerintem most nem lenne jó. A fiúnk szobájában tudott eddig aludni, mert ő eddig el tudott menni arra az 1-1 éjszakára, de most nem tudja megoldani. És így nagyon zsúfoltan lennénk.
Feleségem egyik barátnője már mondta nekünk korábban, hogy nyugodtan hozzá is mehet legközelebb, ha jönne. Korábban együtt nyaraltak többször ezzel a barátnővel és családjával a párom testvérének a családja, szóval nem idegenekhez kellene menniük. Nekik jóval nagyobb házuk van, bőven van hely plusz embernek, mi pedig át tudnánk menni este beszélgetni. De a feleségem nem akarja, mert szerinte úgy nézne ki, mintha elüldözné a testvérét, milyen fura, hogy meglátogatja, de elküldi máshova.
"De a feleségem nem akarja, mert szerinte úgy nézne ki, mintha elüldözné a testvérét"
. Úristen, mi lehet ott...
Semmibe sem kerülne a feleségednek közölni a testvérével, hogy "Figyelj Lujzi, nekünk most nem lenne jó, mert Peti most nem tudja megoldani, hogy a haverjánál aludjon. Megoldható, hogy most a barátnődnél aludj, aki amúgy is felajánlotta már ezt korábban? Este mi is átugrunk beszélgetni, ha jó nektek."
Ez nem elüldözés.
Férfi a testvér, ez kimaradt, de nem gondoltam, hogy fontos infó.
A fiam azért nem tud elmenni, mert korán kell indulnia, és bárki másnál aludna az csak jelentős plusz utazási idő lenne neki
Nem is kell a fiadnak mindig elmenni, ha valakinek kedve szottyan beesni éjszakára. Pláne ha van alternatíva.
A testvér neme lényegtelen. Ha a barátnőnek és a családjának oké, akkor menjen néha hozzájuk is, ne csak hozzátok.
Mondjuk eleve nem hívnám egyik rokonomat sem, ha nem tudom alapban elszállásolnimert kicsi a lakás..
A gyerekemet meg pláne nem küldeném máshoz aludni, mert jön a testvérem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!