Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Voltatok már olyan helyzetben...

Voltatok már olyan helyzetben hogy a családotok ellenezte a kapcsolatotokat? Mi lett a vége?

Figyelt kérdés

25 éves nő vagyok.

Nagyon összetartó családom van, imádjuk egymást.

Lassan 1 éve együtt vagyok valakivel, de titkolnom kell előttük mert egyszerűen nem képesek elfogadni őt. Pedig nincs vele semmi probléma, nagyon rendes és dolgos ember. Annyi kivetnivalójuk van vele, hogy szerintük nem elég művelt és tanult hozzám. Illetve nagyon gyerekként kezelnek mert én vagyok a legkisebb testvér, holott már 4 éve egyedül lakom.

Egyre nehezebb ez a titkolózás mindkettőnknek, tudom nem lett volna szabad hagynom hogy idáig fajuljon de annak idején a nővérem megfenyegetett, hogy nem láthatom a keresztlányomat ha továbbra is ezzel a férfivel maradok. Év elején szeretnénk összeköltözni, de rettegek hogy mi lesz belőle mert akkor már nem fogom tudni és nem is akarom titokban tartani a kapcsolatunkat. Nagyon szeretem ezt a férfit de a családomat is, és megszakad a szívem ha arra gondolok hogy választanom kéne közöttük. Volt már valaki hasonló helyzetben? Ha igen, mi lett a vége?

Szerintetek beletörődnének egy idő után?

2023. okt. 23. 23:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem kiköptem a kaját, amikor az összetartó és imádó részt olvastam.

Aztán a többsoros problémát ugyanezzel a szép családdal. Nem érzed az ellentmondást?

Na most ez nagyon sok év pszichoterápia lesz neked, mert nagyon elállították a belső iránytűdet. És sajnos ezeket a traumákat vinni fogod tovább.

A szeretetteljes család attól szeretetteljes, hogy mindenki úgy él, ahogy neki jó, nem pedig úgy, ahogy a másiknak. Érzed a különbséget?

Kelet-Magyarországon, vagy ha nagyon akarom Budapesten is tudok pszichoterapeutát ajánlani.

2023. okt. 24. 15:21
 22/25 anonim ***** válasza:
51%
21: Szia, milyen terapeutákról van szó, milyen végzettséggel, milyen profillal (milyen témában)? Letesztelted őket?:)
2023. okt. 24. 19:16
 23/25 anonim ***** válasza:
23. Miért kérdezed?
2023. okt. 25. 08:10
 24/25 anonim ***** válasza:
37%

22: Hátha találok köztük nekem tetszőt.

Meg a Kérdező is előrébb van akkor, így, hogy nincs se cím, se név, nem hozzáférhetők.

2023. okt. 26. 07:11
 25/25 anonim ***** válasza:

A kérdezőt, illetve aki motivált, és szeretne változtatni, várom privátban, ott adok elérhetőségeket.

De egyébként nem szeretem az ilyet, nem szeretek ajánlani, mert nem így működik. Aki az egyiknek bevált, nem biztos, hogy a másiknak is be fog.

De amilyen gatya az ország, főleg a a kérdezők az oldalon, ennyit tudok tenni.

2023. okt. 26. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!