Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért van annyi szemétláda rokon?

Miért van annyi szemétláda rokon?

Figyelt kérdés
2023. okt. 23. 15:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
92%

#2 Már nem azért, de anyukám oldaláról olasz rokonaim vannak és sokkal rosszabbak, mint apukám családja. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy az olaszok rossz emberek, de nem lehet kijelenti, hogy a magyarok ilyenek, mert ez nemzettől függetlenül szerintem mindenhol létező jelenség.

Bocsi az offért Kérdező.

2023. okt. 23. 17:06
 12/13 anonim ***** válasza:
96%
Hát én azt mondom, unalomból. Az én családom nem tud 5 percet úgy ülni az asztalnál, hogy valakik ne balhézzanak össze. Hazugságokat terjesztenek a másikról, aztán meg megy a jópofizás. Én inkább leülök megnézek egy drámát vagy egy krimit, ha izgalomra vágyom
2023. okt. 24. 00:24
 13/13 anonim ***** válasza:
89%
Nyugi. Te is a rokonságba tartozol. Alma meg a fa.
2023. okt. 24. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!