Rosszindulatú rokonnal megszüntettél már kapcsolatot?
Kíváncsi lennék, hogy egy rosszindulatú, pletykás, másokról csak becsmérlő rokonoddal megszüntetted már a kapcsolatot?
Nyilván mindenkinek van egy olyan rokona legalább akit a háta közepére nem kíván, de az érdekel, hogy szemtől szembe elmondtad már egy ilyen rokonnak, hogy figyi, nagyon rosszul érzem magam a közeledben, mert öntöd magadból a negatív gondolatokat és szívod az energiámat és a jövőben csak nagyon ritkán találkozzunk.
Hogyan közöltél vele ilyen gondolatot? Mi volt a reakció?
Leírtam neki emailben mert se személyesen, se telefonban nem hagyta, hogy végig mondjam mert letiltottam.
Több közös ismerőstől is visszahallottam, hogy továbbra sem érti, hogy mi vele a problémám pedig teljesen világosan kifejtettem.
Szurkapiszka, szemét, rosszindulatú anyai nagynénémre rábaxtam a telefont, ennek 15 éve (de előbb kellett volna).
Szerintem a mai napig nem tudja, hogy mi bajon volt vele (az ilyennek az önkritikája nulla).
Igen. Alapvetően introvertált gyerek voltam, csak kötelező húsvéti látogatások apámmal együtt. Majd hiába nyíltam ki és lettem ambivertált, velük már nem alakult ki szorosabb kapcsolat. Aztán valamelyik elmúlt évben megjegyezték hátam mögött apámnak a karjaimon lévő sebeket és ők ágyi poloskát kaptak el biztosan tőlünk. Ment a törlés Facén és nem is keresnek. Szóra sem méltatom őket, hogy lupuszom van. Inkább nem, mert heves vérmérsékletű vagyok és nem volna jó vége apámra nézve. Normális rokon rákérdezett volna, hogy mi a bajom. Ennyire letojtak. Akkor én is letojom őket, kimarad a Húsvét is, megyek utazgatni Húsvétkor.
34/F
Igen, pénzéhes nagybátyámat.
Könnyen megoldottam, nem adtam meg az új telefonszámomat. Messze laknak, nincs semmi kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!