Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Rosszindulatú rokonnal megszün...

Rosszindulatú rokonnal megszüntettél már kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék, hogy egy rosszindulatú, pletykás, másokról csak becsmérlő rokonoddal megszüntetted már a kapcsolatot?

Nyilván mindenkinek van egy olyan rokona legalább akit a háta közepére nem kíván, de az érdekel, hogy szemtől szembe elmondtad már egy ilyen rokonnak, hogy figyi, nagyon rosszul érzem magam a közeledben, mert öntöd magadból a negatív gondolatokat és szívod az energiámat és a jövőben csak nagyon ritkán találkozzunk.

Hogyan közöltél vele ilyen gondolatot? Mi volt a reakció?

2023. okt. 3. 17:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Igen,az anyámmal feltétlenül meg kellett szakítani a kapcsolatot,mert ráment volna az egész életem.Így is rengeteg rossz élményt és bántalmazást írhatok a számlájára,és elrabolt tőlem 26 évet.Eddig laktam ugyanis vele,mert azt is folyton elérte,hogy ne költözzek el otthonról.Úgy éreztem magam,mint egy rendkívül hasznos,univerzális szerszám a kamrában,amit mindenhol és mindenkor elő lehet venni használatra.És nem is voltam más az anyám szemében soha,mint egy eszköz valamihez.

Sokáig tartott,mire elé tudtam állni,de megtettem,és kitálaltam.De úgy kezdett el velem beszélni,mintha én mindent csak beképzelnék,és úgy amúgy minden máshogy volt,mint ahogy mondom.Tehát nekiállt gázlángozni,mint egy pszichés beteg.

Hál Istennek,mióta nincs a közelemben,megtapasztaltam,milyen szeretve és elfogadva lenni,és boldog vagyok minden tekintetben.

Ahogy az egyik hozzászóló írta,én is paráztam,hogy a családtagokon keresztül próbál majd "visszaszippantani",ami meg is történt,így mindenki ment a levesbe,aki egy követ fújt az anyámmal.

Röviden ennyi.

2023. okt. 12. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!