Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nem akarok kereszt szulo...

Nem akarok kereszt szulo leni, mi ertelme? Ti hogy kezeltetek ha keretlenul megis fellkertek?

Figyelt kérdés

Nem akarom megbantani oket,a parom huganak szuletett kisbabaja es ok kertek fel minket de sztem nagyon gaz, sztem mar semmi ertelme ennek a hagyomanynak, ok sem vallasosak es mi sem, regen tom ennek az volt az ertelme h h meghalnanak a szulok akk a keresztszulok gondoskodnak a gyerekrol stb, meg ugye a vallasi eletben ez fontos volt, de itt senki sem vallasos.

A fo gond h en errol az egeszrol azt gondolom h arra jo h egy plusz part kotelezzenek arra h ajandekokat adjon minden unnepre, meg maszkaljon haza hozajuk szulinapokra stb.. ennek pedig topp akadalya is van

Egyik h mi kb 10 eve egyaltalan soha sem nem adunk ajandekot egymasnak csak elmenyt pl szulinapunk parommal par het kulonbseg van es egyutt elmegyunk egy utazasra ketten, ilyenek. Csaladbol is csak a szulok aki kuldunk viragot pl szulinapra mert nagyon ritkan jarunk hozajuk, a tagabb rokoni kort meg plane nem fogjuk ajandekozni ok sem szoktak nekunk adni semmit. Mi mas fellfogasban is elunk ilyen teren szerintunk egy halom ertektelen sz.ral elhalmozni egy gyereket felesleges es nem is fogjuk de ismerjuk a tesojat es az ez csinalja a tobbi gyerekeivel iss meg az a masik h milyen asz h odamenni egy karacsonyra es ott van 3 gyerek es csak egynek viszunk valamit de nem akarok mindenkinek vasarolgatni nem vagyunk olyan kozeli viszonba na mindegy.

(Az is a gond h mi a szemukben gazdagok vagyunk mer joleti orszagban elunk es alandoan minden magyar rokon le akar huznj es ez is egy jo modja sztem)

A masik h nem is elunk mar az o orszagukban nagyon regen es igy is allandoan minden unnepre hivogatnak minket haza ami kedves de nem ertik h nekunk itt van mar az eletunk es nem vagyunk vissa a magyarorszagra, irni se tudok mar normalisan ezen a nyelven nehogy visza menni allandoan.

Harmadik h ide se akarjuk h kijarjanak v a gyerek majd mert mi nem veletlen nem valalltunk gyereket nem a mi eletunkhoz valo szal az egesz sztem nagyon gazos.

De tudjatok mi amugy joban vagyunk mindketonk csaladjaval, telefonon meg kameran szoktunk beszlegetni csak tom h ok maskep elnek nagyon e s szeretnek tavolsagot tartani mer nem jo tul joba lenni veluk mert allandoan szivessegeket meg penzt kernek meg egymastol is ot ahol elnek es mi ebbol szeretnenk ki maradni akinek meg gyereke szuletik az plane, kereget mer jaj a gyerek igy meg ugy de lehet csunya leszek a szemetekben de engem ez nem erdekel.

Azert magyar forumon erdekel mert nem tudom milyen jelentese van ennek magyarorszagon meg a magyarok mennyire tartjak ezt amugy fontosnak itt eleg fontos ha valaki belemegy az csaladtag veluk stb. hogy lehetne kikerulni ezt a hagyomanyt? En nem akarok senki gyerekevel foglalkozni, a parom bele megy ha en is neki mindegy mer monta vagy mondta? szerinte ez csak egy cim es kuldunk csokit a gyereknek unnepekre v valami es kesz de innen a posta is nagyon draga es penzt se akarok kuldeni szal ertitek h nekem ez nyug, nem szeretem ezeket

Illedelmezen hogy keruljem ki ami ne sem bant meg senkit meg nekunk se kel eljatcani h akarjuk

Hoszan irtam inkapp h ertsetek meg a szituacio amiben vagyunk, kkszi a valaszokat

#távolság #felesleg #Kereszt szulo
2023. szept. 26. 01:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
82%

"Bocs Gizi, de mivel nem is vagyunk vallásosak meg nem is az országban élünk, nem gondolom hogy mi lennénk a megfelelő kerszetszülők. Biztos találtok nálunk alkalmasabbakat."

Amúgy ne játszd már ennyire túl magad. Ha analfabéta vagy az nem azért van mert régóta kint élsz, hanem mert már iskolában is az voltál.

"nem tudom milyen jelentese van ennek magyarorszagon meg a magyarok mennyire tartjak ezt amugy fontosnak" Te is magyar vagy. Nem emlékszel hogy a ti családotok ezt mennyire tartja fontosnak? Miért teszel úgy mintha életedben nem éltél volna itt?

2023. szept. 26. 15:30
 22/24 anonim ***** válasza:
51%
Küldd el nekik ennek a kérdésnek a linkjét. Akkor tiszta sor lesz, hogy nem akarjátok, és hogy miért nem.
2023. szept. 26. 18:16
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
Formaiság az egész nem jar semmi kötelezettséggel.
2023. szept. 27. 01:57
 24/24 anonim ***** válasza:
12%
jobban jar az a gyerek ha nem ilyen onzo keresztanyja lesz... sajnalsz evi par ajandekot egy kisbabatol? aki raadasul a rokonod? atyaeg...
2023. szept. 27. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!