A keresztekről, illetve a "kereszt" szóról másnak is először a keresztszülei jutnak eszébe?
Figyelt kérdés
2022. dec. 29. 09:00
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
38 szavazat
1/11 anonim válasza:
Nekem a Descartes szorzat jut eszembe a kereszt szóról. Igaz én ateista vagyok és meg se vagyok keresztelve.
4/11 Metionin válasza:
Nekem a tipikus fakereszt, ami régen lógott a házakban.
6/11 anonim válasza:
Nekem egy sima kereszt meg a kereszténység. Mondjuk nincsenek is keresztszüleim.
7/11 anonim válasza:
Persze, a kaszinóról meg a kaszinótojás. Nem unod még az elmeroggyant kérdéseidet?
8/11 Paczalos István válasza:
nekem az autodafé, és amit műveltek/nek a nevében
9/11 Meton válasza:
Nekem a kínzóeszköz jut eszembe a keresztről. A keresztszülő kábé az utolsó, ami eszembe juthat róla. Én nem is vagyok hithű keresztény, így a vallásos dolgok számomra nem állnak közel.
10/11 anonim válasza:
Nekem a vörös kereszt, az eü., a mentő ilyenek ugranak be a keresztre. Másodiknak az egyházas hülyesége, Jézus meg ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!