Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hozzad milyen gyakran jarnak...

Hozzad milyen gyakran jarnak a csaladtagok,rokonok,baratok stb? Belefer ha majdnem mindennap jonne valaki?

Figyelt kérdés
2023. aug. 19. 00:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
35%
#3. Ez gyönyörű. És irigylésre méltón időmilliomos család lehettek. Milyen munkahelyek engednek ennyi szabadidőt?
2023. aug. 19. 08:54
 12/21 anonim ***** válasza:
97%

Nekem nem férne bele. A heti egyet is túl gyakorinak érezném.

A legtöbb rokonom évi 2-4 alkalommal jön, legtöbbször célzatosan. Meg van jónéhány, aki nem jön, és nem is hiányzik.

Nekem is van életem, családom, az időmet velük szeretném tölteni.

2023. aug. 19. 08:59
 13/21 anonim ***** válasza:
77%

Nem fér bele, be is golyóznék:(

Ide az jön, akit hívok, anyám egy évben egyszer, férjem felnőtt gyereke 1-1,5 évben egyszer (vagy akkor sem), más rokon nem, aki nyomul, vagy "bejelentkezne", azt elirányítom, hogy nem érek rá. Barátnővel külső helyen találkozok (Bp, séta, kávézó). Tesóm egy évben négyszer jön Magyarországra, ő mindig beugrik a reptérről jövet, de ez meg van beszélve így.

Mi amúgy magunknak valók vagyunk, férjem is, én is. Kettesben szeretünk lenni itthon, vagy kettesben menni valahova.

2023. aug. 19. 13:27
 14/21 anonim ***** válasza:
78%
Ritkán, szerencsére.
2023. aug. 19. 15:14
 15/21 anonim ***** válasza:
31%

Huh azért szinte minden komment annyira negatívan viszonyul a családi kapcsolatokhoz, értem én,hogy vannak nehéz természetű emberek a családban is,de ez a közvetlen családhoz való viszony nagyon furcsa. Komolyan évente vagy több havonta találkoztok a testvéreizekkel és a szüleitekkel? Jó mondjuk valószínűleg ezt kaptátok otthon,de akkor is fura.

Nekem az jön le,hogy ezek az emberek besavanyodott,túlhajszolt,önelégült,megkeseredett felnőttek. Szerintem a hozzájuk hasonlók kötnek ki szociális otthonokban,persze ezt csak az alapján mondom,ahogy a kommenteket olvasom.

2023. aug. 19. 19:39
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire, ha jól számolom 6 éve élek külön. Egyszer voltak többen ilyen lakásavatószerűségen, azóta anyámék egyszer.

Én megyek hozzájuk rendszeresen

2023. aug. 19. 22:16
 17/21 Metionin ***** válasza:
91%
Anyám jön évente 2x egy-egy hétvégére és annyi. Senki más. Barátokkal máshol találkozom. Nem szeretem a vendégesdit, nem hívok ide senkit.
2023. aug. 20. 18:05
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem!
2023. aug. 31. 11:39
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Mikor megszületett a gyerekem, a párom családja állandóan itt döglött minden nap, az enyémeket kiszorítva. Én besokalltam, azóta havonta jöhetnek fel.
2023. szept. 1. 09:20
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Egy barátom pár hetente felugrik.

Nem férne bele minden nap. Csak 1 embert engedek fel, és az ő.

2023. szept. 1. 11:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!