Szerintetek ez egy jó alkalom lehet békülésre?
Figyelt kérdés
Anyukám és unokatestvérem több éve nem beszélnek egymással. Anyum egyszer nagyon csúnyán beszélt unokatestvéremmel, aki úgy döntött, hogy nem tartja vele többé a kapcsolatot. Mindennek már 4 éve. Anyum az utóbbi időben próbálta felvenni vele a kapcsolatot, de ő folyamatosan azt mondja, hogy nem kíváncsi rá és nem szeretné, ha köze lenne hozzá. Nekem most lesz a 30-ik szülinapom és nagy családi összejövetelt rendezek. Elhívtam az unokatestvéremet is, aki azt mondta, hogy el fog jönni. Szerintetek van esély arra, hogy megtörjön a jég és ez a számomra két fontos ember megbéküljön egymással? Nekem ez lenne az igazi szülinapi ajándék.2023. aug. 7. 11:31
11/13 anonim válasza:
Na mert ha vannak más válaszok, akkor nem lehet saját vélemény, ja hogy ez ilyen birka módon megy, ha a többi így gondolja akkor neked is így kell, aha oké....
12/13 anonim válasza:
Az unokatesód helyében RÁD is piszkosul megharagudnék, hogyha próbálnál békítőt játszani. Felejtős. Szállj le róluk, és fogadd el, hogy senki nem köteles jóofizni egy bunkó emberrel.
13/13 anonim válasza:
Nem tudom kinek volt igaza de én is rosszba vagyok az unokatestvéreimel első illetve másodunoka testvéreimel is nénikéimel illetve a bácsikámal is gyerekeiket nem is ismerem illetve ha ő tényleg nem rossz nem ő a hibás a veszekedés okának akkor jogosan nem kíváncsi rá de mindegy melyik fél tehet róla szomorú dolog ha a rokonság nem áll szóba egymással nem látik egymást e miatt én azért nem állok velük szóba mivel szégyenbe hoztak engem a neten hazugságot állítottak rólam szóval akár melyiküknek van igaza el kell fogadni márha nagy dolog miatt vesztek össze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!