Hogy kérjek elnézést apukámtól?
Figyelt kérdés
Összevesztünk tegnap este. Ma egész nap ignorált, esélyt sem ad a beszélgetésre. Nem mérges, de megbántottam.2021. márc. 26. 15:55
3/10 alletta válasza:
apa, kérlek bocsáss meg.
persze nem mindegy min, és "milyen minőségben" vesztetek össze, mit mondtál neki a vita hevében.
4/10 anonim válasza:
Apa, sajnalom, hogy megbantottalak. Szeretnem, ha megbocsatanal es meg tudnank beszelni a dolgot higgadtan.
5/10 anonim válasza:
Én így tenném: "Fater hoztam sört", kinek mi, semmi konkrétat nem mondtál
6/10 anonim válasza:
"Nézd, apa, nagyon sajnálom a tegnapit. Ne haragudj."
7/10 anonim válasza:
Menj oda hozza, hogy 'apa sajnalom ha megbantottalak tegnap, meg tudnank beszelni? '
:)
8/10 anonim válasza:
"Sajnálom apa, megbántam amit mondtam/tettem, megbeszélhetnénk?"
9/10 anonim válasza:
Én ilyenkor mindig odamentem és megöleltem. Az hatott rá
10/10 anonim válasza:
Mivel bántottad meg? Tényleg olyan súlyos volt? Aligha. Felnőttként nem kéne óvodásként durcáskodnia. Az emberek veszekednek-kibékülnek, ez az élet rendje, nem az, hogy férfiként játsszák a sértődöttet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!