Hogyan kérdezzem meg apukamtol hogy a baratom itt aludhat e?
- Itt alhat Béla?
- Nem.
- Már nem vagyok szűz, ha emiatt aggódnál.
Egyébként kérdezz rá, miért nem engedi.
- Itt alhat Béla?
- Nem.
- Hát akkor megint az erdőbe kell mennünk köh-köh ... piknikezni.
Hát, az en anyukam is szigoru volt, nekem 23 evesen lett eloszor pasim - es ma mar sajat magam msem hiszem el hogy ennyire hagytam magam alarendelni a szuleimnek ennyi idosen, bar meg eltartottak, en tanultam - naszoval 23 evesen a parom szabalyosan engedelyt kert anyukamtol, hogy elvihessen szilveszteri buliba 3 napra a hegyekbe egy barati tarsasaggal.
Lehet apukad is kevesbe ellenkezne, ha a baratod ele allna, es o kerne meg. Mondjuk holnap beallithatna suli utan hozzatok /nem tudom, ismerik e mar egymast szemelyesen/, es elmondhatná udvariasan, jo benyomast keltve apukadnak, hogy szeretne teged elvinni vacsorazni, es szeretne, ha utana meg egyutt lehetnetek, holnap ebedig hazahoz biztonsagban.
Egeszen mas benyomast kelt, ha o mondja el, es biztositja apukadat rola, hogy vigyazni fog rad, es a hajad szala sem gorbul, mint ha te kerdezed meg apukadat. Eleve plusz pont, hogy volt batorsaga eleallni.
Barátom szülei is elég szigorúak voltak ilyen téren, en először úgy aludhattam ott, hogy a nappaliban aludtam külön, de szerintem erre csak 1x volt szükség, utána már barátommal egy ágyban aludtunk
Akkor kb 5-6 hónapja lehettünk együtt (17-18 évesek voltunk)
Mondjuk a poén, hogy még nyáron barátom eljött az én családommal nyaralni és ott nyilván egy ágyban aludtunk és utána volt ez a kanapén sztori 😂😂😂
Apukád egyébként kedveli a barátodat?
Én se engedném, nem akarnék abban a tudatban lefeküdni a másik szobában, hogy a lányomat éppen jól megtöcskölik
🤣
A szülők úgy csinálnak, mintha ők nem lettek volna fiatalok.
Vannak, akik visszahúzódók lesznek, ha korlátozzák a természetes folyamatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!