Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogy lehetséges, hogy egy...

Hogy lehetséges, hogy egy férj ne engedje a feleségét dolgozni?

Figyelt kérdés

Nem fér a fejembe, puskát tart a fejéhez, hogy nem dolgozhatsz, különben....?

És mi ezzel a célja a férjnek?

2023. júl. 20. 13:13
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 A kérdező kommentje:
na és ebben az esetben gondolkozzon el apuka hogy jó döntés volt e....?
2023. júl. 20. 14:43
 22/63 A kérdező kommentje:
17!es ha korán történik ilyen, mondjuk ahogy írtam negyvenes években, akkor a félretett pénz meg a biztosítás nem elég a következő 30-40 évere :D.
2023. júl. 20. 14:45
 23/63 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Magamból indulok ki.

Velem is már majdnem elhitette az exem h az én érdekem hogy ne dolgozzak. Mert minek?

Én úgy sem keresek sokat, akkor meg felesleges. Aztán 1 év múlva arra ébredtem hogy zsebpénzt kérek a páromtól ha a barátnőimmel kávézni mennék.

Hogy kiosztja h mit vegyek a boltban és kiszámolja a pénzt rá!

Hogy mivel nem volt pofám mindig pénzt kérni, inkább nem mentem el otthonról.

Igen. ne stresszeljek a melóban. Ahha. De az is kényelmes volt neki h otthon a tiszta lakás, a fótt kaja, meg a nedves pi..... várja. Neki meg csak le kell döglenie és hagynia h kiszolgalják.

2023. júl. 20. 14:49
 24/63 anonim ***** válasza:
97%
Ès erröl van szó, amit a 23-as ír. Nem vallják be a férfiak, de ez így rohadt kényelmes nekik... Lehet nekem is az lenne, ha faszi lennék :D
2023. júl. 20. 14:51
 25/63 anonim ***** válasza:
18%

19!

Egy szóval nem írtam ilyet, ezt te próbálod bele magyarázni. Láss egy picit tovább az orrodtol- ez vonatkozik a többire is, aki kötözködni velem. Megegyszer: az ÉN környezetben az a jellemző, amit leirtam. Nem, azok a feleségek, vagy férjek nincsenek lenezve, lealazva, kihasznalva, stb. ŐK ketten így állapodtak meg, MINDKETTŐNEK így jó. Az eltartottnak nem kell zsebpénzt kernie, a jövedelmük KÖZÖS, a jövőjük biztosítva van szerződésekkel és biztositasokkal is.

2023. júl. 20. 14:54
 26/63 anonim ***** válasza:
100%

"Volt osztálytársam pl azt mesélte h az exe olyan féltékeny volt hogy azért nem ment dolgozni hogy ne kelljen minden délután azt hallgatnia hogy sopánkodik a pasi h " biztos megcsalsz,"

És ez a helyes döntés? Nem az, hogy kitesszük a szűrét az ilyennek?

2023. júl. 20. 14:57
 27/63 anonim ***** válasza:
91%

23!

Nyilvánvaló, hogy te nem abba a kategóriába tartozol, amiről én írtam.

2023. júl. 20. 15:02
 28/63 anonim ***** válasza:
93%

26

Az EXE!

Tehát otthagyta a palit, pontosan emiatt

2023. júl. 20. 15:08
 29/63 anonim ***** válasza:
86%
Én csak a másik oldalról tudok nyilatkozni: nálunk volt olyan, hogy a férjem nem dolgozott. Semmi értelme nem volt 80 ezer forintért kidolgoznia a belét a szalag mellett, mindenkinek jobb volt hogy otthon van és nekem segít. Nekem volt annyi bevetelem, amiből kényelmesen megeltunk. Persze nyilván itt nem volt semmilyen kényszer, nem is azért írom, hanem vannak helyzetek, amikor ez jó megoldás.
2023. júl. 20. 15:09
 30/63 A kérdező kommentje:

25! Ugyan milyen biztosító fizetne nekik 40 évig havi 300-400 ezret, amiből meg tudnak élni, ha apuka lerobbant?:D az 170millió ft... melyik biztosító fizet ki annyit?:D álomvilágban élsz de nagyon.

és még ha ki is fizetik, az a 300-400 ezerből nem tudják azt az életet élni, mint ezelőtt. :D nuku nagy medencés ház... stb.

2023. júl. 20. 15:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!