Hogy lehetséges, hogy egy férj ne engedje a feleségét dolgozni?
Nem fér a fejembe, puskát tart a fejéhez, hogy nem dolgozhatsz, különben....?
És mi ezzel a célja a férjnek?
Igen. Magamból indulok ki.
Velem is már majdnem elhitette az exem h az én érdekem hogy ne dolgozzak. Mert minek?
Én úgy sem keresek sokat, akkor meg felesleges. Aztán 1 év múlva arra ébredtem hogy zsebpénzt kérek a páromtól ha a barátnőimmel kávézni mennék.
Hogy kiosztja h mit vegyek a boltban és kiszámolja a pénzt rá!
Hogy mivel nem volt pofám mindig pénzt kérni, inkább nem mentem el otthonról.
Igen. ne stresszeljek a melóban. Ahha. De az is kényelmes volt neki h otthon a tiszta lakás, a fótt kaja, meg a nedves pi..... várja. Neki meg csak le kell döglenie és hagynia h kiszolgalják.
19!
Egy szóval nem írtam ilyet, ezt te próbálod bele magyarázni. Láss egy picit tovább az orrodtol- ez vonatkozik a többire is, aki kötözködni velem. Megegyszer: az ÉN környezetben az a jellemző, amit leirtam. Nem, azok a feleségek, vagy férjek nincsenek lenezve, lealazva, kihasznalva, stb. ŐK ketten így állapodtak meg, MINDKETTŐNEK így jó. Az eltartottnak nem kell zsebpénzt kernie, a jövedelmük KÖZÖS, a jövőjük biztosítva van szerződésekkel és biztositasokkal is.
"Volt osztálytársam pl azt mesélte h az exe olyan féltékeny volt hogy azért nem ment dolgozni hogy ne kelljen minden délután azt hallgatnia hogy sopánkodik a pasi h " biztos megcsalsz,"
És ez a helyes döntés? Nem az, hogy kitesszük a szűrét az ilyennek?
23!
Nyilvánvaló, hogy te nem abba a kategóriába tartozol, amiről én írtam.
26
Az EXE!
Tehát otthagyta a palit, pontosan emiatt
25! Ugyan milyen biztosító fizetne nekik 40 évig havi 300-400 ezret, amiből meg tudnak élni, ha apuka lerobbant?:D az 170millió ft... melyik biztosító fizet ki annyit?:D álomvilágban élsz de nagyon.
és még ha ki is fizetik, az a 300-400 ezerből nem tudják azt az életet élni, mint ezelőtt. :D nuku nagy medencés ház... stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!