Mit gondoltok kellene anyósnak pénzt adnia ha a gyermekéhez(és családjához férj+gyerek) költözik vagy sem?
anyósnak van pénze(milliók) megtehetné hogy adjon.
kérhetne a gyereke pénzt tőle vagy bunkóság lenne? ti kérnétek?(nem elherdálásra )
vagy anyósnak kellene felajánlani hogy ad nekik és ha ebben gondolkodtok, a pénze hány % át adhatná?
vagy ti ha ebben a helyzetben lennétek akár anyós akár gyerek oldal ti hogy döntenétek?
Szerintem anyós is elvárná tőletek, ha ti költöznétek hozzá.
Én úgy gondolom, hogy neki is bele kellene adnia a rezsibe.
Sokan úgy gondolják, hogy felneveltem, ez jár nekem, de az én véleményem az, hogy egy gyerek soha nem kérte az életet, azt valaki akarta
bocsánat lehet nem jól tettem fel a kérdést!
inkább az érdekel hogy mint anya-lánya viszony mennyire várható vagy elvárható és a hozzá állás hogy milyennek kellene lennie.
mindig is jó kapcsolatuk volt.
Kérdező azért nem mindegy mire. Mi az hogy nem elherdalasra? Konkrétan mire? Rezsire? Vagy elelemre? A kérdés nagyon pongyola, így max csak általánosságban lehet rá valamit válaszolni.
Plusz nem mindegy, ki hogy áll anyagilag. Például mi lesz a mama házával? Stb..
"a pénze hány % át adhatná?"
Ez eléggé úgy hangzik, mintha le akarnák nyúlni az anyóst. A rezsijét nyilván fedezi, de azon kívül miért adjon?
És miért költözik oda? Miért akarjátok szerencsétlentől elvenni a pénzét?
Mi az, hogy a pénze hány %-át? Ha albérletben élne mondjuk, akkor sem úgy fizetne, hogy a pénze egy bizonyos százalékát. Hanem a bérlésnek, van egy fix ára /hozzá jön a rezsi, amit nem a bérlő bevételéhez/jelenleg meglévő pénzéhez viszonyítanak.
A pénzének semennyi százalékát nem kérném tőle.
Ha valami oknál fogva, muszáj tőle pénzt kérni, kiegyeznék vele egy havi fix összegben, ami elfogadható. A muszáj alatt azt értem, ha egyébként szüksége lenne a pénzre, élelemre például. Tehát ha létszükséglet.
Na, de ott a másik véglet is, ha úgy kéne oda költöznie, hogy vagy úgy utcára kerül és semmi pénze, akkor nyilván nem. Max. együtt éheznénk.... na érted sok mindentől függ. A pénzének viszont semmilyen eseteben sem kérném egy bizonyos százalékát. (főleg, hogy úgy írtad milliomos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!