Van kiut ilyen helyzetben? Bantalmazo tupisu férj as apa. Bovebben lent.
Borzaszto.
Igazábol nem értem minek szült neki a tesód. Ő nem sokallt be ebből? Nem akar válni?
A tesóddal nem tudnàl elbeszélgetni? És a gyerekkel? Ő hány éves egyébként?
Mi az hogy egy anya nem áll ki a gyereke mellett?
Nem ártana neki egy kis ész.
Jó hogy legalább te észreveszed hogy ezek a dolgok nem okék.
A mama sem áll ki a gyerekért?
Állj a gyerekek mellé, ahogy teszed is.
Szomorú ez a helyzet.
Most nem tudom jol ertem e, de vegulis vagytok egy ilyen generacios hazban, ahol a novered ferje azt gondolja hogy a f.szagyerek es o a fonok, holott nem az o hazuk? En kitennem azonnal.
Amugy ne haragudj de.. Megis milyen emberek a novered, anyukad, meg a mamad? Hogy csak így hagyják ezt az egészet? Mert oke a novered buta mint a fold, (bocs de mast nem tudok ra irni ahol O a verekedo ferjet támogatja, hat ok...) de anyukad???? Azert bakker az en anyam meglatna hogy BARKI kezet emel a gyerekre legyen az a testverem, en vagy a ferjeink, vagy barki, hat a haz kozelebe nem kellene jonnie többet.
Az anyuka hogy engedheti ezt? Oke hogy nem tud semmit se tenni, de a novereddel se beszel hogy figyelj Sarika ez az ember nem normalis? Vagy mamad?? Oke h beteges de akkor is van szaja es valszeg azert erzekel ebbol valamit.
Ha latsz valami akaratot fogj ossze anyukaddal!!! Vegyétek fel, csaladsegito es RENDORSEG, ha ilyen boszme a novered erjetek el h elvegyek toluk a gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!