Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogy lehetséges, hogy egy...

Hogy lehetséges, hogy egy férj ne engedje a feleségét dolgozni?

Figyelt kérdés

Nem fér a fejembe, puskát tart a fejéhez, hogy nem dolgozhatsz, különben....?

És mi ezzel a célja a férjnek?

2023. júl. 20. 13:13
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 A kérdező kommentje:

6-os válaszoló kivételével mindenkit megértek, szerintem is így lehet.

csak az még rosszabb ha ilyen házasságból gyerek is születik. aztán anyuka nem dolgozik, nem keres pénzt, a nagy pénzkereső apukával, meg történik valami és nem tud többet dolgozni. na az ám a szer helyzet.

nem?

2023. júl. 20. 14:23
 12/63 A kérdező kommentje:
Az ilyen feleségeknek ez egy megfelelő állapot. - szóval az ilyen feleség, manipulálható, és LUSTA.? mert nem hiszem el, ha a feleség a sarkára áll, és megmondja hogy én igenis megyek dolgozni, akkor ne menne el. csak a lustasáág visszahúzza. egyszerűbb a férjnek engedelemskedni.
2023. júl. 20. 14:26
 13/63 anonim ***** válasza:
25%
Így igaz, egyszerűbb, kényelmesebb, ha belátják, ha nem!
2023. júl. 20. 14:29
 14/63 A kérdező kommentje:

8!

És mivan ha a szuper pénzes, milliókat kereső apucinak bedől a biznisz, vagy történik vele baleset, és nem tud többet dolgozni?

Akkor mennek a híd alá.

azt meg egy férfi sem tudja garantali egy nőnek sem hogy 50-60 évig míg élnek eltartja. idős korban már a férfi sem tud dolgozni. lehet 30-40 évesen még keres milliókat, de 70 felett is fog?

2023. júl. 20. 14:31
 15/63 anonim ***** válasza:
70%
Sztereotípia, kérdező. Az én környezetben gyakoriak a haztartasbeliek és egyikükre se lehetne azt mondani, hogy lusták. A nem dolgozik munkahelyen nem azonos azzal, hogy semmit se csinál, meg azzal se, hogy a kozmetika-szoli-manikur-fodrasz az élete. Nyilván van ilyen is, mondjuk én épp ezt a típust nem ismerem.
2023. júl. 20. 14:31
 16/63 anonim ***** válasza:
91%

#6 Amit leírtál az a feleség alázása.

Mintha a képébe vágnád hogy cart sem érsz, mert minimálbért keresel.

Ezek után jön az " ameddig az én kenyeremet eszed..."

Attól h rócsil feleslegesnek tartja azt a + 200 ezret,(mert valóban nem sok) a nő szemszögéből ez a pénz jelenti azt h bizony ő is hozzátesz a kasszához, nem csak egy kitartott asszony. Van akinek az önbecsüléséhez ez kell.

(pl nekem is. Carul keresek, nem is vagyunk rászorulva, még is jobban érzem magam tőle)

A többi amit leírtál pedig csak a férfi teljes körű kiszolgálásának biztosítása.

2023. júl. 20. 14:32
 17/63 anonim ***** válasza:
7%

"És mivan ha a szuper pénzes, milliókat kereső apucinak bedől a biznisz, vagy történik vele baleset, és nem tud többet dolgozni?"

Apuci és anyuci nem idióta, ergo anno amikor ebben megallapodtak, kötöttek házassági szerződést, van biztosítsuk ezekre az esetekre és nem havi 10ezret tesznek félre.

2023. júl. 20. 14:32
 18/63 anonim ***** válasza:
17%

"Amit leírtál az a feleség alázása.

Mintha a képébe vágnád hogy cart sem érsz, mert minimálbért keresel.

Ezek után jön az " ameddig az én kenyeremet eszed...""

Magadból indulsz ki? Felénk a drágám, többet érsz annál, minthogy minimálbérért agyon hajtsd magad és halálra stresszeld magad" verzió létezik és soha nem hallottam még hogy bárki is a másik szemébe vágta volna a megintcsak sztereotip dumadat

2023. júl. 20. 14:35
 19/63 anonim ***** válasza:
90%

Nem kifejezetten lusták. Inkább tényleg annyira elhitetik velük azt h semmit sem érne az ő ketesete hogy belenyugszanak a helyzetbe.

Pont ahogy a 6-os is írta

Hiszen ő is megvan győződve arról hogy a nőnek nincs szüksége arra hogy dolgozzon.

A pénztől tovább nem lát.

Nem csak a pénz miatt akar egy nő dolgozni (nyilván többnyire ez a fő motiváció)

2023. júl. 20. 14:36
 20/63 A kérdező kommentje:

17!

az én barátom családja pont ilyen(volt). apuka nem hagyta az anyukának hogy dolgozzon, sőt a mai napig azt sem engedi hogy elmenjen boltba az anyuka, mondván hátha megcsalja.... (kész beteg nárcisztikus psziopata)

Szóval csak az apuka kereste a pénzt 4 gyerekre meg az asszonyra, cigieztt ivott nőzött jó sokat. Csalta az anyukát rendesen.

Aztán egyszer csak negyven X évesen agyvérzést kapott, agya 20%a működik. Leszázalékolva otthon fekszik kedves feelségével és havi 140ezerből próbálnak élni. A gyerekinek abba kellet hagynia az iskolát 17 évesen és el kellett menniük dolgozni, hogy a "csodás" szülőket eltartsák + még a gyerekeiktől is havonta behajtják a pénzt....

2023. júl. 20. 14:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!