Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Őszintén: vannak köztetek...

Őszintén: vannak köztetek olyanok, akik tényleg szeretik a rokonaikat?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy tényleg jól érzitek magatokat velük, jókat beszélgettek, egy hullámhosszon vagytok, és tényleg szívesen jártok össze? Ilyen van? Vagy ez csak egy álom?

Én anyukámmal ezt érzem, de csak vele, a többi rokonnal nem, mindegy, hogy az én rokonaim, vagy a párom rokonai. Saját rokonaimat kis mennyiségben érzem "jó fejnek", pl. nagynénémnek is vannak olyan dolgai, meg megjegyzései, amiket csak kis dózisban tudok elviselni. Párom családjával az ég világon semmi közös nincsen bennünk, teljesen semlegesek. Ehhez is inkább az kell, hogy jó humorérzékem, és szelektív hallásom legyen, hogy elengedjem a fülem mellett a hülyeségeiket. Tipikus mindet is tudó, mindenben okos család, aki kéretlenül oszt észt mindenben. Múltkor 10 perces előadást hallgattam a sógornőmtől arról, hogy az én gyerekem ugyan nem kötőhártyás, mert ő ezt is tudja; aztán ma megállapította az orvos, hogy kötőhártya gyulladása van. Nem sorolom tovább... szóval a párom kedvéért időnként ott vagyok, de abszolút nincs igényem a társaságukra.

2023. jún. 29. 10:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
72%
Én szeretem őket. Két embert nem csak távolról. Senkivwl sem vagyok egy hullámhosszon, ti ahhoz nagyon rövidek vagytok ezen a bolygón.
2023. jún. 30. 06:15
 22/22 anonim ***** válasza:
Mivel örökbefogadott vagyok sajnos a valódit nem ismerem. Csak az apámat meg a nővérét 25 éves korom óta. Ott úgy érzem ha ismernem a többit is elfogadnak akármi volna is a bűnük. Ahol neveltek ott a női unokatesrveremre irigy vagyok mióta az eszemet tudom és ahogy idősödöm nő bennem az irigység iránta meg elítélem hogy van egy zabigyereket meg elvált a néha agressziv urátol akivel szintén van gyerek. Van egy másik lány vafsis már nő azt kisemmizték miután apu testvére meghalt. Vele megvoltam de csak addig míg élt az anyja, utána már segítségre szorult és nem szerettem. Örültem mikor elment a másik családhoz. A fiúkat se szeretem de azokat nem irigylem mert lány vagyok. Még megvan köztünk a távolság. Évente háromszor írunk egymásnak: szülinap, karácsony, húsvét. A távolság miatt nincs mire irigynek lenni.
2023. júl. 2. 07:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!